Fulde frøer og en hel væg med gin

14. september 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Den sidste håndværker er netop gået ud ad døren fra Vinspecialisten i Korsgade. Butikken har været igennem en større renovering, hvor der er blevet brudt vægge ned, etableret en helt nu hvidvinsafdeling, kommet nye varer på hylderne og flyttet om og rokeret rundt.

 

’Ny’ forretning
Det er en glad Simon Styrup, butikschefen i forretningen, som tager imod mig. Som altid bydes jeg på god kaffe og får en god historie med på vejen. Han er tilfreds med resultatet af renoveringen af butikken.
– Det har længe været tiltrængt, og det er godt nu ikke længere at skulle være lidt midt i en byggeplads i butikken, smiler Simon Styrup og opfordrer mig til at sætte kryds i kalenderen torsdag den 13. oktober.
– Her har vi en whiskysmagning i forretningen, hvor vi får besøg af Martin fra H.J. Hansen Vin A/S – og han ved altså noget om whisky, fortæller Simon Styrup. Jeg tjekker naturligvis straks datoen i kalenderen.

 

Chokolade fra egen fabrik
Den store walk-in humidor i butikken er væk og erstattet af en mindre humidor til de gode cigarer. I stedet er der kommet et helt hjørne med lækre chokolader.
– Vi har vores chokoladefabrik, Xocolatl, som ligger i Christiansfeld. Her kommer alle vores gode chokalder fra – både dem med og uden fyld, fortæller Simon Styrup og tilføjer, at de fyldte chokolader er med den spiritus, som er i butikken.

– Det er altid lækkert med en god chokolade i en gavekurv. Når vi laver en gavekurv med en kunde, så giver vi os god tid. Kunden får nogle historier med om de produkter, der kommer i kurven. Så går man herfra med en ny viden, og det får vi ofte ros for, fortæller Simon Styrup.

 

Gin er et hit
Som noget helt nyt i forretningen har man nu et meget stort udvalg af gin. Tidligere havde man blot en fire-fem forskellige typer, i dag har man mere end 50 forskellige gin på den nye store gin-væg i butikken.
– Gin er en meget populær spiritus, og vi har nu et velassocieret udvalg af forskellige gin-typer, siger Simon Styrup og tager en flaske ned fra reolen.
– Den her er et helt unikt gin-produkt. Den kommer fra Schweiz og er lagret på vermouthfade og tilsat urter fra De schweiziske alper. Den er i den dyre ende af skalaen, men vi har også gode gin ned til omkring 300 kr. flasken – for eksempel Le Gin, som kommer fra Normandiet i Frankrig.
Delikatesseafdelingen i butikken har også fået flere lækre produkter. Men den er slet ikke færdigudviklet endnu.
– Vi skal have flere olier og spændende tapenader og andet godt, så derfor skal vi blandt andet af med vores køledisk – som i øvrigt er til salg billigt, smiler Simon Styrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php