Giant Steps og fremtidens stjerner

15. september 2016

 

AF PIA BLOHM, Gæsteskribent Giant Steps

 

Giant Steps er med koncertprogrammet for efteråret igen klar til at præsentere masser af ungt dansk talent. Musikforeningen sætter bl.a. spot på pianisten, komponisten og lydkunstneren Adi Zukanovic ved en dobbeltkoncert torsdag. d. 22. september. Det unge stjerneskud har de seneste år i den grad gjort sig bemærket i Københavns musikliv. Født i Bosnien, opvokset på Langeland, spillet masser af musik i Svendborg, bl.a. i Giant Steps, uddannet på det fynske musikkonservatorium og nu i gang med en stor karriere i hovedstaden, hvor man gang på gang støder på navnet Adi Zukanovic. Han færdes hjemmevant på både undergrundsscenen med navne som IRAH, Den Magnetiske Ørn, SVIN, Bisse og Frisk Frugt og i selskab med større kendte danske navne, f.eks. Oh Land og Nikolaj Nørlund. Og så er det travle multitalent også at finde i X Factor som pianist og arrangør. Nu vender Adi tilbage til Svendborg for fuld styrke i selskab med IRAH og Den Magnetiske Ørn.

 

Ugen efter d. 29. september er der besøg af det syvmand store band Horse Orchestra. Et fuldstændig fantastisk frækt og friskt jazzpust, der ikke er bange for at gi’ den fuld rock’n’roll-attitude. De unge supertalenter fra henholdsvis Norge, Sverige, Danmark og Island modtog ikke mindre end to DMA-priser sidste år for deres debutudgivelse Living The Dream.

Og så er der endnu en dobbeltkoncert i vente fuld af stjernefrø – nemlig d. 8. december, hvor det unge fynske band Emma Pilgaard & Broken Bone Collective kaster sig ud i at nyfortolke moderne pophits.

 

Læs meget mere om koncerterne og alle de øvrige her: www.giantsteps.dk. Mød desuden Giant Steps på Facebook.        

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php