Sommerferien er ovre

20. september 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Ungerådet er friske med ny energi til efterårssæsonen

 

Ungerådet har vi to visioner:

  1. At støtte op om Svendborgs ungekultur.
  2. At være de unges stemme og bro mellem de unge og politikerne i byrådet.

Den 17. august var vi tilbage på pinden og lagde hårdt ud med et møde med besøg af Birgitte Skriver fra JA-­puljen og at planlægge vores kampagne, som vi kører i september.
Vi har valgt at indgå i et samarbejde med JA-­puljen, fordi vi begge har midler til at støtte op om de unges kultur, og vi har samme retningslinjer. Det skal være muligt for alle unge at søge om midler til evt. arrangementer, som alle i byen kan deltage i.

Som skrevet kører vi en heftig kampagne i september, som skal være med til at gøre unge i Svendborg mere opmærksomme på, at vi er her, og hvad vi kan bruges til. Kampagnen kickstartede vi med på Svendborg Sound Festival, hvor vi i august udloddede partoutbilletter og samtidig viste vores støtte til denne fede alternative idé til de lidt større arrangementer her i byen ved at gøre reklame og sprede ordet via vores facebook-side. Vi deltog også selv på Svendborg Sound Festival, hvor vi om fredagen stillede op med en bod, og der kunne folk komme og snakke med os.
I forbindelse med vores kampagne vil vi komme på besøg på de forskellige skoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, som vi har i byen. I juni lancerede vi to reklamefilm (som kan ses på vores facebook-side: facebook.com/svendborgungeraad), som også vil komme til at fylde i bybilledet bl.a. via Svendborg Kommunes infoskærme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php