Hvem skal have årets kulturpriser ?

28. september 2016


Rockbandet SHRED fra Svendborg blev modtager af ungdomstalentprisen 2015
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Du kan være med til at indstille kandidater

 

Lørdag d. 3. december uddeler Erhvervs-, Beskæftigelses- og Kulturudvalget årets Kulturpris og Ungdomstalentpris. Men hvem skal modtage priserne?

– Vi vil gerne involvere alle byens borgerne, og give dem mulighed for at pege på personer eller grupper der fortjener en anerkendelse og en opmuntring, fortæller kulturkonsulent Birgitte Skriver, Svendborg Kommune.

 

Kulturprisen tildeles en person eller gruppe af personer, der har ydet en ekstraordinær indsats for at sætte Svendborg på det kulturelle landkort. Det kan både være kunstnere eller kulturpersoner bosiddende i Svendborg Kommune.

 

Ungdomstalentprisen gives, til en ung eller gruppe af unge mellem 15 og 25 år, der har vist et specielt talent inden for musik, billedkunst, litteratur, teater, dans eller film. Prismodtageren skal have boet størstedelen af sit liv i Svendborg Kommune.

 

Man kan højest indstille én kandidat til hver pris. Man skal benytte et indstillingsskema, der findes på kommunens hjemmeside og maile sit begrundede forslag senest d. 4. oktober til annie.kristensen@svendborg.dk

 

Kulturprisen er siden 2001 blevet tildelt en række markante kulturpersonligheder. I 2015 var det teaterchef på BaggårdTeatret, Jakob Bjerregaard Engmann, der modtog kulturprisen, og – rockbandet SHRED, der fik ungdomstalentprisen.

 

Årets kulturpriser overrækkes ved en åben festlighed i Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg lørdag d. 3. december kl. 15.00, hvor alle er velkomne.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php