Kulturhuset og erhvervslivet hører sammen

16. oktober 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

En særlig klub for erhvervsfolk er med til at sikre Borgerforeningen

 

AF PER VINCENT

 

Der er ingen tvivl om, at det er en succeshistorie.

Erhvervsklubben i Kulturhus Svendborg/Borgerforeningen er en win-win situation, koncert- og kulturlivet får et aktivt publikum, og medlemmerne af klubben får særlige privilegier. Der er et begrænset antal medlemsskaber, og der er få ledige pladser tilbage.

 

Kom med ideerne
Poul Erik Andersen er formand for Erhvervsklubben og kalder det en ”ovenud succes”.

- Det er helt tydeligt, at medlemmerne gør brug af de tilbud, vi har, blandt andet det at der er gratis adgang til for eksempel de koncerter, som Borgerforeningen laver, og rabat på billetterne til de koncerter og arrangementer, som bliver lavet af eksterne arrangører, siger Poul Erik Andersen.

Et medlemskab af Erhvervsklubben skal også ses som et sponsorat af kulturlivet.

- En af ideerne med Erhvervsklubben var også at sørge for, at erhvervslivet ville åbne øjnene for den nyistandsatte Borgerforeningen og se, hvilke muligheder det giver, og vi ser meget gerne, at medlemmerne kommer med ideer og forslag til, hvad huset kan bruges til, for vi vil jo gerne have et alsidigt program at byde på, understreger Poul Erik Andersen.

Han pointerer samtidig, at Erhvervsklubben ikke er begrænset til selve koncertsalen, huset som sådan laver også andre arrangementer i løbet af en sæson, og et medlemskab giver adgang til dem alle, for eksempel foredrag.

 

Super VIP-koncept
Stort set alle typer virksomheder er repræsenteret i Erhvervsklubben, store og små, butikker og restauranter, og fordelene gælder for alle.

- Hvis et medlem vil arrangere en julefrokost for sit personale eller en fest for sine kunder, kan man leje sig ind på favorable vilkår, ikke bare i Guldsalen, men også i de mange andre lokaler vi har, Spejlsalen eller Kulturtorvet på 1. sal, og så gå til koncert bagefter. Der er en stribe gode tilbud til medlemmerne af Erhvervsklubben, og det går jo begge veje, for kontingentet er i høj grad med til at holde huset kørende, det er ikke helt billigt at drive et sted som det her, siger Poul Erik Andersen.

Alene her i efteråret er der 15-16 gratis arrangementer for medlemmerne, og når det er eksterne arrangører, der laver for eksempel en koncert, bliver der forhandlet om rabatter til Erhvervsklubbens medlemmer.

- Og så skal man jo ikke glemme det, som også spiller en rolle for netop medlemmerne af Borgerforeningens Erhvervsklub, nemlig networking. Der er lavet mange aftaler i baren på Cafe Kok, når nu man alligevel står og venter på at komme ind til en koncert, smiler Poul Erik Andersen.

VIP-medlemskaberne er gradueret til to, fire eller otte personer, og netop nu kan man købe det såkaldte Super VIP-koncept, hvor der er garanteret adgang til Borgerforeningens egne arrangementer.

Vil du vide mere, kan du ringe til Poul Erik Andersen på 27 83 30 70.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php