Billetfest på BaggårdTeatret: Ekstra forestillinger sat i salg

18. oktober 2016

(Foto: Rico Feldfoss)

 

En måned inden verdenspremieren på Bertolt Brechts Svendborgdigte, oplever BaggårdTeatret en billetstorm på Bertolt Brechts Svendborgdigte og sætter derfor to ekstra forestillinger i salg den 19. og 22. november.

 

Siden BaggårdTeatret tilbage i februar annoncerede forestillingen Bertolt Brechts Svendborgdigte, har billetterne til forestillingen været i høj kurs, til stor glæde for teaterchef Jakob Bjerregaard Engmann, der nu har sat to ekstra forestillinger i salg:

– Det er fantastisk at konstatere at kombinationen af lokalhistorie, verdens lyrik og helt ny musik af Søren Huss, vækker genklang hos så mange publikummer ikke bare i Svendborg, men også i resten af landet, siger Jakob Bjerregaard Engmann.

Forestillingen, kunne allerede før sommerferien melde udsolgt når den gæster henholdsvis Kolding og Odense, og der blev tidligere på måneden sat en ekstra forestilling i salg på Teater Grob i København. Forestillingen afslutter sin succesturne på Bastionen i Nyborg d. 13. december hvor der fortsat er ledige billetter.

 

Bertolt Brechts Svendborgdigte
Bliver fred til krig, lige så naturligt som vinter bliver til forår?
En digter er flygtet fra brændende bøger, censur og forfølgelse, og forsøger med sine digte, at sætte ord og billeder på den verden han elsker og frygter.

 

Bertolt Brecht er kendt som en af teatrets store dramatikere, men ikke alle ved, at han regnes for en af verdenslitteraturens største lyrikere i det 20. århundrede. Digtsamlingen Svendborgdigte er fra 1939 og skrevet under ”det danske stråtag” – huset ved Skovsbostand i Svendborg, og giver et skræmmende aktuelt billede af Europa set med en politisk flygtnings øjne.
Forsanger i rockbandet Saybia, Søren Huss, skaber musik til og medvirker i forestillingen, i selskab med Jens Gotthelf og den tyske skuespiller Leif Eric Young. Forestillingen er instrueret af den unge tyske instruktør, Petra-Leonie Pichler.

 

Tekst: Bertolt Brecht / Musiker og komponist: Søren Huss / Skuespiller: Jens Gotthelf og Leif Eric Young / Instruktør: Petra-Leonie Pichler / Scenograf: Nicolaj Spangaa / Produktionsleder: David Enghuus / Lys: Kim Littau / Lyd: Anders Brincker / Forestillingsleder: Ane Bank Olesen/ Kostumer: Mona Wickstrøm / Oversætter: Ulla Gjedde / Ide: Jakob Bjerregaard Engmann / Digtsamlingen Bertolt Brechts Svendborgdigte udgives af forlaget Multivers i samarbejde med BaggårdTeatret / Producent: BaggårdTeatret

 

Verdenspremiere d. 17. november.

Spilleperiode på BaggårdTeatret i Svendborg

17. november – 2. december

Ekstra forestillinger: 19. november kl. 16.00 og 22. november kl. 20.00

Billetterne er sat i salg på  www.baggaardteatret.dk

 

FAKTA:
Digtene bliver i forbindelse med forestillingen oversat til dansk for første gang nogensinde og udgives af forlaget Multivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php