Dansk supertrommeslager møder vesteafrikansk verdensmusiker

25. oktober 2016

Stefan Pasborg og Dawda Jobarteh gæster Giant Steps torsdag d. 27. oktober kl. 20.
www.giantsteps.dk

 

Stefan Pasborg og Dawda Jobarteh har sat hinanden stævne i Svendborg

 

Der venter et unikt møde mellem vestafrikansk koraspil og sprælsk dansk jazz i et  grænsekrydsende parløb. I en smeltedigel af stilarter skaber de to herrer Stefan Pasborg og Dawda Jobarteh på henholdsvis trommer og det 21-strenget instrument koraen et fælles udtryk baseret på deres gensidige kærlighed til stærke rytmiske figurer, smukke melodier og høj energi. Torsdag d. 27. oktober kl. 20 går det løs, når Giant Steps inviterer til koncert på Arne B.

 

Pasborg er i sandhed et kraftcentrum, dels på grund af den musikalske nerve og rytmesans han lægger for dagen og dels i kraft af sin konstante evne til at udvikle sig og  sparke det ene fantastiske projekt efter det andet i gang. Med bands som Ibrahim Electric, Odessa XL, Firebirds og mange andre, formår han til stadighed at imponere anmeldere og publikum. Ikke bare herhjemme, men også udenfor Danmarks grænser, hvor det er blevet til turneer i over 30 lande på 5 kontinenter.

 

Heller ikke den herboende gambianske koraspiller og sanger Dawda Jobarteh er ukendt på den danske musikscene. Han er blevet en af de mest fremtrædende verdensmusik-profiler, der desuden vækker genklang i det store udland. Tag imod et skud virkningsfulde musikalske vitaminer, når Jobarteh og Pasborg leverer groovy og sofistikeret sammenspil i store mængder og et overdådigt lydbillede af slagtøj, kora og vokal. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php