Skal der være boliger på Frederiksøen?

31. august 2007

Skal der være boliger?
Intet er planlagt fra vores side på nuværende tidspunkt eller for den sags skyld vedtaget i form af en ny lokalplan, så svaret findes ikke.Vores holdning er at Frederiksøen skal være en del af Svendborg by og ikke en kulturø der henstår mørk og tom når sidste person går hjem!

Vi ser en ø der kan indeholde det hele; erhverv som giver ”læ” til øens andre erhverv, boliger i almennyttig, medium og luksus klassen, kontor, cafe’er, arbejdende værksteder, butikkker, bådpladser, havnebassin og medborgerhus (alla Islands Brygge feks), torv og pladser, mulighed for at komme rundt om øen på ens aftenstur og komme til og fra øen mindst 2 steder.Hvad ser du?

Mads KjærUdviklingsselskabet UDSYN A/S

Tags: , ,

2 svar til Skal der være boliger på Frederiksøen?

 1. Anonymous
  22. august 2007 at 11:15

  Hvad med at lave en område på Frederiksøen for attraktive husbåde?

  Mvh.
  Kim Weiss

 2. Anonymous
  22. august 2007 at 11:24

  Først ros for denne blog. En god måde at komme ind til de gode ideer borgerne i Svendborg måske kan have.
  Om der skal være boliger på Frederiksøen er efter min menig kun et spørgsmål om efterspørgslen derpå og så hvordan det kommer til at se ud. IKKE højhuse, det har vi jo set i Nyborg hvordan det ser ud.
  Mit forslag kunne være, at udlægge områder på øen til alternativ bebyggelse som feks. lavenergihuse. Evt. som energiprojekter. Det ville samtidig være en fin profil for byen at sende i den her Co2 reduceringstid.
  Fortsat god vind.

  Mvh.
  Poul Petersen – Svendborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php