Anerkendt dansk bassist i samspil med unge fynske talenter

25. februar 2009


www.giantsteps.dk

Den danske bassist Jens Jefsen har igennem sin lange glorværdige karriere haft uendelig mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske musikere. Fra sit domicil i Århus er den efterspurgte musiker bl.a. kendt fra sit mangeårige samarbejde med guitaristen Uffe Steen – men også jazzgiganter som Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster og  Dizzy Gillespie, har han akkompagneret med sit fine basspil.  Det har længe været et stort ønske for musikforeningen Giant Steps at få besøg af den respekterede bassist, og nu er han endelig på vej til Svendborg. Torsdag d. 26. februarkigger han indenfor på Arne B i selskab med et par helt unge talenter pianisten Peter Kohlmetz og trommeslageren Jens Kristian Siqueria, der sammen og hver for sig har spillet jazz i flere år.

Som censor for dem begge på Det Fynske Musikkonservatorium spidsede Jens Jefsen ører og bemærkede med det samme, at her var to begavede musikere med fortræffelig teknik og stilistisk fornemmelse samt et modent musikalsk overblik. Mødet resulterede i et tæt samarbejde, og Kohlmetz/Jefsen/ Siqueira Trio var hurtigt født. 

Trekløveret har fundet ind til sagens kerne og spiller triojazz i ordets bedste betydning. Originalkompositionerne har et legende rytmisk drive og er fulde af sjæl. Et moderne, dynamisk og flot sammenspillet udtryk, der viser at unge og erfarne kræfter kan udfordre hinanden og få musikken til at leve.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php