Christina’s fornemmelse for hygge og hudpleje

6. november 2016


Christina Møller Kjærbye understreger at det er et håndarbejde hun udfører.
(Foto: Palle Christiansen)

 

Af PALLE CHRISTIANSEN

 

Christina Møller Kærbye, som ejer Christinas Hudpleje i Stenstrup, er altid klar til at sende et glad smil til sine omgivelser. Et smil der kommer indefra, og som varmer langt ind i sjælen på modtageren.

 

Den 1. Juni i år flyttede hun sin hudplejeklinik fra Hundstrup til Stenstrup. Hun havde netop fejret 10 års jubilæum med sin klinik. Men hun boede i en villa, der var alt for stor til hendes behov for kvadratmetre.

Christina Christina Møller Kærbye fastslår, at hun har fundet sig rigtigt godt til rette i sit hus på Hundstrupvej 8 i Stenstrup.

– Kunderne er heldigvis fulgt med til min nye klinik, og desuden har jeg fået udvidet mit opland for kunder. Nogle kunder, som er fulgt med, har fået behandlinger hos mig i alle 10 år, siger hun. Ved siden af sit arbejde i klinikken, så har hun et vikarjob ved et bosted i Skårup. Derfor er klinikken lukket om mandagen, og øvrige dage åben efter aftale.

 

Kunden er i centrum
Det er en meget personlig sag at få en god hudpleje på en salon.
– En af mine principper i den anledning, er at jeg sætter ekstra tid af, end normalt til en behandling. Det giver ro og afslapning hos kunden. Jeg betragter hudplejebehandling som et håndarbejde. Her er det hænderne, som gør det gode arbejde. Der er slet ikke brug for ny teknologi. Kodeordet er grundighed.

 

Måske er det især derfor, at Christina Møller Kærbye har været så mange, dejlige år i branchen. Ikke mindst, fordi hun kan lide det, men også

fordi hun altid har formået at få sine kunder til at opleve, at det er dem, der er i fokus, når de kommer til behandling. Ren wellness og afslapning på 1. klasse for krop og sjæl – og hud.

 

Babor-serien
Christina sælger produkter fra den gode Babor makeupserie. Et mærke som er kendt hos kunderne som et mærkevareprodukt. En god gaveidé er det at købe et gavekort til julen, som julegave..

– Naturligvis er de fleste kunder, som kommer i klinikken piger. Men der er da også mænd, som kommer her. Det er oftest for at få fjernet hår på ryggen, eller for at få rygmassage, fortæller Christina Møller Kærbye.

En speciel kundegruppe, er teenagere. Oftest for at få en hudbehandling i forbindelse med deres konfirmationsfest, eller lignende.

 

En behandling hos Christina er en dejlig oplevelse. Hvad enten det drejer sig om en klassisk ansigtsbehandling, en dybderens af huden, rygmassage, eller bare farvning af vipper, eller en helt 4. ting.

 

www.christinashudpleje.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php