Kirkebys gavmilde hobbykunstner

6. november 2016


Lotte Lamp, Kirkeby, lægger sidste penselstrøg på værket ”Egebjerg Mølle”.
(Foto: Palle Christiansen)

 

Af PALLE CHRISTIANSEN

 

Lotte Lamp er en farverig pige. Hun er i besiddelse af en følsom og kreativ sjæl, som via sin malekunst bruger en stor del af sit liv på at udforske, søge og lære om livets finurligheder.

For bare 10 år siden vidste hun ikke, at hun kunne tegne og male. Men et billedkunstnerkursus blev en øjenåbner for Lotte Lamp. Nu mestrer hun at lave flotte malerier inden for næsten alle genrer. Det sidste nye er, at hun også arbejder med keramik.

 

Lotte Lamp er kendt for sin alsidighed indenfor malerkunsten, men også for at give mange af sine malerier væk, og hun giver af et godt hjerte. Well, ikke til alle og enhver. Men Lotte Lamp vil gerne give sine kunstværker væk til ildsjæle, som hun erfarer, arbejder på at gøre andre mennesker glade.

 

Gode eksempler på, hvem Lotte Lamp har sponseret sine malerier til:

Den humanitære forening Lions Clubs kunstudstilling på Svendborg Navigationsskole, ultimo okt. Kunstværk til publikum. – Lotte Lamp har for nyligt skænket et alterbillede til Kirkeby Kirkes kapel. Værket hedder ”Himmelporten”. Hun siger, at motivet handler om sommerfuglen (symbol på sjælen), der lukkes ind i himlen af fredsenglen.

 

I forbindelse med Kirkebys Kulturuge har Lotte Lamp skænket et flot maleri til Møllelauget på Egebjerg Mølle. En gave, som hun overrakte dem i forbindelse med  Kirkeby Kulturuge. Motivet var Egebjerg Mølle.

 

Lotte Lamp er sandelig Kirkeby’s dygtige og gavmilde hobbykunstmaler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php