AC/DC night på Arne B

14. november 2016

AC/DC tribute bandet Bad Boy Boogie er klar til at hylde det legendariske australske rockorkester på Arne B.
(Foto: Nanna Rødtnes)

 

Bad Boy Boogie
AC/DC Night på Arne B
Lørdag den 19.11. kl.23:00

 

De er for længst gået over i rockhistorien som et af verdens absolut største rock-kult-orkestre nogensinde. Musikken er enkel, autentisk og lige ud af Highway to hell. Teksterne handler som regel om rock ´n roll, sprut og kvinder – sprut, kvinder og rock ´n roll.
Det er selvfølgelig australske AC/DC vi taler om.

Nu kan du opleve det så tæt på originalen, som det næsten er muligt, når AC/DC tribute orkestret Bad Boy Boogie giver koncert på Arne B den 19.november. Og her vil du mærke et orkester, som virkelig har leget for detaljen. Lydbilledet er så autentisk med originalen fra ’down under’, at du ganske enkelt tror det er løgn, og med en forsanger som stikt mod alle naturlove formår, at flette Elvis ind i AC/DC i både vokalen og hele sin performance på scenen, er der ingen tvivl om, at Bad Boy Boogie giver publikum en ordentlig en på opleveren.

Bandet har base og rødder i Svendborg og flere af musikerne er kendte ansigter fra den fynske live-scene. Det er ikke grønskollinger, det her. De her rockdrenge har hørt mere AC/DC end de fleste, og de har kufferten fyldt med alt det bedste fra bagkataloget hos de australske rock-koryfæer.

Hør Bad Boy Boogie her: https://www.youtube.com/watch?v=VHXKTEbglhY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php