Hvis du har en Colt.45, så tag den med

10. november 2016

 

Den traditionelle julefrokost bliver udfordret på konceptet

 

AF PER VINCENT

 

Stetson på hovedet, spidse støvler på fødderne og et tørklæde om halsen, så er det bare at `round up the honeys` og tage til amerikansk julefrokost i Guldsalen.

Borgerforeningen/ Kulturhus Svendborg går en lidt anden vej den 9. december.

 

Halmballer og countryband
Der skal ikke mangle noget, hverken af den ene eller den anden slags – det skulle da lige være rødkål. Når nu der skal være amerikansk julefrokost, er Guldsalen selvfølgelig pyntet op til lejligheden med halmballer, vognhjul og alt muligt andet, der signalerer the wild west.

– Det bliver da rigtig sjovt at prøve en anderledes julefrokost i år, og jeg kan love, at den store buffet vil være fyldt med alt det bedste fra det amerikanske køkken, siger daglig leder Claus Bjerregaard.

Han mener, at både jul og countrymusik handler om de samme ting: traditioner, familie og venner og ikke mindst masser af mad og drikke.

Den dansable countrymusik leveres af et fem mands band med det passende navn `Fistfull of Dollars`, og det siger sig selv, at de har evnen til at spille countrymusik for rockfans og rockmusik for countryfans, og i dagens anledning er sætlisten garneret med nogle af juleklassikerne.

Den amerikanske julefrokost fås i to udgaver, den dyreste er med drikkevarer ad lib, og uanset hvilken pakke man vælger, er både mistelten og juletræ med i prisen. Yippi-kay-ae.
Billetterne kan købes på www.ticketmaster.dk, og du kan se flere detaljer på www.kulturhussvendborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php