Rå rockspade på Kammerateriet

11. november 2016

 

AF DANIEL TOUDAL, Anmelderkorpset

 

Kammerateriet lagde rammerne for en rockaften, jeg sent skulle komme til at glemme! På skiltet stod der Electric Guitars, og den elektriske guitar fik sin renæssance i denne ellers synth-dominerede poptid!

 

Det er Søren Andersen og Mika Vandborg, der står bag projektet, to danske verdensguitarister, med turneer med blandt andre Glen Hughes og Love Shop på CV´et.

 

Søren og Mika, som i øvrigt havde taget et enormt kompetent rytmeteam med i form af Peter Kjøbsted (bas) og Morten Hellbourne (trommer), leverede rockguitar, som legenderne spillede den, i stor stil!

Musikken ikke byder på de store overraskelser, men et fantastisk tilbageblik samt en god påmindelse om, hvordan rock plejede at lyde. Niveauet er enormt højt, hvilket trækker op for de ellers lidt klichéfyldte jokes mellem numrene.

 

Lyden var som en massiv væg, hvilket klædte det rockede ensemble godt, og dette var også med til at højne oplevelsen!

Kammerateriet havde sørget for god betjening og ordentlige forhold, som betød, at man ikke skulle stå med ryggen til musikken for længe for at få en øl, dette gav et godt flow og fik en til at føle sig meget velkommen, da det gav en tid til at nyde koncerten både auditivt og visuelt.

 

Hvordan skal man vurdere sådan en aften? Er det til topkarakter eller ej? – Selvom musikkens originalitet kunne kategoriseres som hængende i en anelse tynd tråd, så overstråler det ikke det faktum, at tråden ikke mangler i musikken – der er både tråd i guitaren og i hele udtrykket.
Electric Guitars får topkarakter! 6/6 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php