Musik til de mørke novemberaftener

8. november 2016

 

AF FIN TYGESEN, gæsteskribent Folk for Folk

 

Det er om tirsdagen kl. 20, det sker på Arne B, hvor Folk for Folk præsenterer folkemusik af forskellig art. Der er rabat på entréen til medlemmerne, og hvis du er under 25 år, kommer du ind for en 50´er.

 

Den 8/11 byder vi på en god gang blues med HP Lange & Band. HP Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. I mere end 30 år har han været bluesmusiker på landevejen. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet, og gamle sange han har samlet op hen ad vejen og gjort til sine egne.

Den 15/11 – Twang er et amerikansk/dansk band bestående af tre musikere med forskellige baggrunde, der har fundet hinanden i en fælles kærlighed til de amerikanske folkemusiktraditioner. Materialet består af både traditionelle og originale numre.

Den 22/11 – Illeborg & Nussbaum med Mikkel Grue på guitar. De to kvinder har været veninder og musikere i mere end 25 år. Musikken fremstår som en mønt med to sider. Sirlig, pæn og ligetil på den ene side med vildtvoksende uro og angst på den anden. Ikke ulig selve makkerskabet.

29/11 Åben scene. Disse arrangementer har længe været populære og velbesøgte. Der er rift om at komme på scenen lige fra start. Denne aften styres løjerne af duoen Hviid og kvartetten Grønt Lys. Alle kan deltage. Har du lyst, så har du muligheden for at komme på scenen.

 

Læs mere om Folk for Folk og koncerterne på www.folkforfolk.dk eller kontakt os på folkforfolk@gmail.com 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php