Sydfyns største julefrokostshow er fyldt med hits!

14. november 2016

(Foto: Anine Stuhr Hansen)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

”Gud, det bliver første gang, Rugsted & Kreutzfeldt skal spille i samme show som Shubberne siden den legendariske koncert i Parken i 1978!” Det begejstrede udbrud kommer fra Shu-Bi-Dua-musiker Bosse Hall Christensen, da vi taler med ham om det store koncertshow, der er under opsejling i Den Store Værftshal på Frederiksøen den 25. november. Koncerten, Shubberen mindes, blev – som Shu-Bi-Dua-kendere vil vide – til live-albummet ”Leif i Parken”, som Shu-Bi-Dua udgav i senhalvfjerdserne med sangene om Hvalborg, McArine, Danmark, Nappa og Nylon, Den Røde Tråd og mange flere. Sammen med et andet tidligere Shu-Bi-Dua-medlem, Claus Asmussen, og tre øvrige musikere genopliver de Shu-Bi-Duas største klassikere fra storhedstiden i 70’erne, hvor de to musikere selv spillede vitale roller i det folkekære orkester.


Julefrokost og koncert
– Vi satser på at lave Sydfyns største juleshow, uddyber medindehaver af Kammerateriet – Musik & Events, Rune Kruse, om showet på byens gamle værft den sidste weekend i november, der også giver mulighed for julefrokostmenu for både små og helt store selskaber.

Rugsted & Kreutzfeldt åbner ballet med deres lange række af solide hits som ”Jeg ved det godt”, ”Går gennem tiden”, ”Tilfældigvis forbi”, ”Spring op, tag med” med flere, hvorefter Shu-Bi or not Shu-Bi tager over med sangene, vi alle kender, og næsten alle har kastet kiks til. Bagefter spiller DJ Hauge op til dansefest hele natten.

– Setuppet er, at man enten kan holde hele sin julefrokost med kolleger eller venner i værftshallen – eller man kan støde til, når man har spist ude i byen, og de to fulde koncerter starter, forklarer Rune Kruse.

 

Årets Juleshow, 25. november på Frederiksøen. Rugsted & Kreutzfeldt 2 x 45 minutter – Shu-Bi or not Shu-Bi 90 minutter. DJ Hauge 00.00-02.00. Pris fra 395 kr. på www.kammerateriet.com. Menu fra Restaurant Pichardt’s. Arrangør Kammerateriet – Musik & Events i Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php