Swingende smuk jazzaften i Giant Steps

21. november 2016


Saxofonisten og orkesterlederen Pernille Bévort besøger Giant Steps torsdag aften d. 24. november med sit storswingende almost big band Radio Bévort.
www.giantsteps.dk

 

Det 8-mand store orkester Radio Bévort er klar til at møde Svendborg

 

Pernille Bévort har huseret på jazzscenen i mange år, og den kreative og efterspurgte saxofonist leverer altid varen med teknisk overskud og flotte toner på tenoren. Nu introducerer hun for første gang i Giant Steps sit 8-mand store ensemble – en ganske nøje udvalgt skare fra den danske jazzelite, der tilfører alt det bedste til kapelmesterens kompositioner. Det sker torsdag d. 24 november kl. 20 på Arne B.

 

Kombinationen af de mange blæserinstrumenter, accordion, klaver, guitar, bas og trommer giver ensemblet en helt særlig farverig lyd, som rummer talrige nuancer og udtryk. Repertoiret denne aften er hentet fra ensemblets nye og anmelderroste CD, der blev præsenteret i sommer ved en releasekoncert på Jazzhus Montmartre i København, og som i øvrigt er Bévorts 10. udgivelse i eget navn. Et smukt, følelsesmættet og billedskabende album.

 

De medvirkende er foruden kapelmesteren Francesco Cali: accordion/klaver, Mads Kjølby: guitar, Mariane Bitran: fløjter, Kasper Wagner: altsax/klarinet, Ole Visby: tenorsax/basklarinet, Morten Ankarfeldt: bas og Bjørn Heebøll: trommer. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php