Hall of Fame, stærkt program og nye stole

14. december 2016

(Foto: Knud Mortrensen)

 

Svendborgs kulturhus er i den grad klar til 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er en glad Claus Bjerregaard, som nu på tredje år har stået ved rorpinden for Kulturhus Svendborg – Borgerforeningen. Glad er han, fordi året har budt på et hav af kulturelle begivenheder i kulturhuset, som har fået rigtig mange mennesker gennem billetlugerne.
– Året har budt på mange gode oplevelser i huset. Store som små. Her har været både danske kunstnere og større internationale navne, som for eksempel The Animals og Dana Lacroix, og stemningen er bare altid helt i top, uanset hvem vi har på besøg, siger Claus Bjerregaard og understreger, at selvom det er rart at kunne sætte nogle helt store navne på plakaten, så er det ikke det, som er førsteprioritet.
– Der bliver altid arbejdet på at få internationale navne med ind i programmet, men som udgangspunkt skal vores honorarbudget bruges på at glæde så mange mennesker som muligt. Det er det, vi skal som kulturhus. Vi er ikke et spillested, det er vigtigt at huske, forklarer Claus Bjerregaard.

Stærkt program 2017
Programmet for næste år er allerede godt booket. Og der bliver lagt ud med både Niels Hausgaard og Die Herren i januar, og til marts er der lagt op til ’fadøl og luftguitar’, når Led Zeppelin Jam lægger vejen forbi og giver koncert.
Forrige års store succes med Stig og Vennerne, som er gode gamle Bamses Venner i forklædning – med Stig Rossen i front – gentages igen i 2017. Det sker til marts. Inden da, i februar, får Guldsalen besøg af Rasmus Walther med band, som er ude med et helt nyt album.
Lars Lilholt kommer også med hele sit fremragende orkester og giver sidde-ned-storyteller- koncert, og til april kommer Lis Sørensen med band.

 

Hall of Fame og nye stole
På Kulturtorvet, som ligger på 1. salen i huset, kommer der også til at ske noget nyt.
– Vi har indgået et samarbejde med SVEND – Danmarks Film- og Kulturdage og FilmFyn om at indrette en Hall of Fame, hvor her vil være både udstilling af sjove ting og sager fra diverse optagelser og fra de kendtes gemmer samt en lille café, som bliver kørt af KoK Brasserie og Café. Vi forventer at kunne vise mere allerede i januar, fortæller Claus Bjerregaard.
Nye gode stole er også bestilt. Og det bliver nogle gode af slagsen.
– Jeg er utrolig glad ved, at vi endelig er kommet i mål med indkøb af nye stole til huset. Overskud fra sidste år og nogle fondsmidler har gjort, at vi har kunnet købe nye gode, pæne Engelbrecht-stole i god dansk kvalitet, som er lette at håndtere og stable. Vi har lavet en god aftale sammen med Ollerups nye koncerthus, som også har bestilt næsten samme model, som vi har, lyder det fra Claus Bjerregaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php