Her bliver drømmene til virkelighed

15. december 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN               

 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre kommer folk fra hele landet for at besøge Pind J Design i Svendborg.
– Det er svært at sige, hvad der præcis gør, at vi har kunder, som kommer fra Jylland eller København til vores butik, lyder det ydmygt fra Christina Pind Jørgensen, som er butikschef hos Pind J Design. Men både Christina og det øvrige personale kan med god grund godt tillade sig at være stolte. I sommer var der eksempelvis et ægtepar fra Horsens inde i forretningen, hvor manden blev så betaget af Pind J Designs egne smykker, at han straks bestilte et til sin hustru. Hun blev ligeledes så begejstret, at hun måtte ringe og fortælle sin veninde fra det midtjyske om ’den her skønne guldsmed på Sydfyn’, hvorefter veninden tager bilen til Svendborg og også køber et smykke i forretningen.
De behøver ikke være ydmyge hos Pind J Design.

 

Et godt team               
Sidste år kunne mitsvendborg.dk fortælle historien om det største reparationsværksted af smykker i Danmark, som ligger oven på guldsmedeforretningen på hjørnet af Gerritsgade og Gåsestræde. Her havde Pind J Design netop fået sin egen urmager, Jan Christensen, tilknyttet huset, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé. Langt flere har fundet vej til butikken med opgaver til urmagerværkstedet. Og det kan være lige fra batteriskift til større reparationer af ure.
– Vi mærker tydeligt et større og bredere kundeflow, og det fortæller os, at vi er et velfungerende team, som vores kunder har tillid til, siger Christina Pind Jørgensen.
Pind J Design er i dag Sydfyns største ure-forhandler og har eksempelvis en ny Daniel Wellington-shop med det fulde sortiment fra det elegante ur-design til både kvinder og mænd.

Smykker for alle
Der er smykker for alle hos Pind J Design og i alle prisklasser. Det nye upcoming smykke, ’Black Sun’ fra Mads Ziegler, forventes at blive det helt store gennembrud.
– Det er et helt unikt smykke, som man selv kan sammensætte med beads af både små træstykker fra drivtømmer og guld og sølv og ædelstene. Således kan man have sit eget personlige smykke om håndleddet i en prisklasse fra 500 kr. og op til 60.000 kr., fortæller guldsmed Thomas Pind Jørgensen.
Pind J Design har også det samlede koncept af Pandora-smykker og har både ure, smykker og smuk brugskunst fra Georg Jensen. Og så præsenteres her til december en helt ny smykkekollektion fra Kranz & Ziegler sammen med Danmarks down to earth-diva Stine Bramsen, som er indbegrebet af power, kvindelighed og karisma.

– Vi lader drømmene blive til virkelighed og har altid døren åben for vores kunder – også hvis man blot ønsker at kigge, smiler Christina Pind Jørgensen.

 

pindj.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php