Magisk intim koncert med Mads Mouritz Trio

8. december 2016

 

Spillestedet Harders i Svendborg 22. oktober 2016
AF DITTE SKAKKE, København

 

Mads Mouritz vil jeg beskrive som en ægte singer-songwriter med udtalt autenticitet, integritet og personligt engagement i sine tekster og fremføring. Mads dryssede, i selskab med musikerne Cisser Mæhl og Jacob Funch, støv på mine vinger lørdag aften den 22. oktober på spillestedet Harders i Svendborg. Bestemt ikke støv jeg har lyst til at børste af, for det var magisk tryllestøv i bedste ”klokkeblomststil”: ”Jeg fløj i nat, jeg drømte i nat, jeg er helt oppe at køre over i nat”, som Mads Mouritz selv sang i ”Dagen er go”.

I selskab med en god veninde entrerede jeg spillestedet Harders, lige som de tre musikere var gået på scenen. Vi følte os straks velkomne blandt de øvrige publikummer samt kunstnerne og blev hurtigt trukket med ind i den kærlige, fine stemning. Harders smukke koncertsal med loft-til-kip og bjælker skabte rammen om, hvad der skulle blive en magisk og kærlighedsfyldt koncert.

Mads, Cisser og Jacob var ét med hinanden og med publikum. En smuk samhørighed som to elskende kroppe, der uden ord perfekt følger hinandens mindste bevægelser.

Cisser varierede sit instrumentale akkompagnement med smukt fløjtespil samt nye finurlige måder at spille på violin og banjo.

Jacob bevægede sig næsten svævende frem og tilbage mellem perkussion-, klaver- og basakkompagnement.

Mads fortryllede mig med sin fuldstændige musikalitet og smukke stemme. Jeg oplevede Mads som en sjæl med stor dybde og visdom. Samtidig dog med en fin og befriende snert af infantil naivitet. Et menneske, der tilsyneladende har bevaret troen på det gode. En legende tilgang til livet synes bevaret, trods et ikke smertefrit liv med blandt andet to skilsmisser i bagagen.

Live blander Mads Mouritz blues, viser og gammeldags rock’n’rollLive blander Mads Mouritz blues, viser og gammeldags rock’n’rollRepertoireret bestod af blues, viser og gammeldags rock’n’rollblues, viser og gammeldags rock’n’roll.  Live blander Mads Mouritz blues, viser og gammeldags rock’n’rollDer blev spillet numre fra Mads’ nye album (fra august 2016), ligesom også ældre numre fra bl.a. samarbejdet med Lone Hørslev blev fremført. Endelig hørte vi også et enkelt Kim Larsen-nummer samt Ray Charles’ ”Hit the road jack”, dog iklædt ny tekst.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php