Bregninge Kro på nye hænder

21. december 2016

Den hyggelige krostue på Bregninge Kro kommer nu på nye hænder.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

De nuværende forpagtere på Restaurant Valdemars Slot, Birgitte og Henrik Kahn, har købt Bregninge Kro, og genåbner den mere end 150 år gamle kro på Tåsinge.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Birgitte og Henrik Kahn, som har forpagtet Restaurant Valdemars Slot siden påske, overtager Bregninge Kro den 1. februar 2017 og glæder sig til at genåbne et klassisk spisested, som alle taler godt om på Sydfyn og især i nærområdet.
– Vi har fået en fantastisk modtagelse her på øen og derfor måtte vi finde et nyt sted at være for at blive i nærområdet til det, som vi nu anser som vores hjem, siger Henrik Kahn og tilføjer, at deres nuværende koncept fra Restaurant Valdemars Slot, med god mad til fornuftige priser, bevares, samt at tanken er at udvikle nye spændende muligheder for kroen indenfor den nærmeste fremtid.

 

Stadig selskaber
Der vil fortsat være fokus på selskaber og gode oplevelser på kroen for alle faste som nye gæster. Selskaber som er bestilt på kroen i 2017 vil blive betjent ud fra de aftaler der allerede er indgået med Lennart og Wally Worm, som har drevet kroen side 1983.

– Vi lukker på Restaurant Valdemars Slot Lillejuleaften og glæder os til at se både nye og gamle gæster i de nye omgivelser på Bregninge Kro fra februar, siger Henrik Kahn og benytter lejligheden til at sige tak til alle gæsterne:
– Tusind tak til alle de dejlige mennesker der har besøgt os på Restaurant Valdemars Slot, vi glæder os til at se jer på Bregninge Kro i den nærmeste fremtid, sluter han.

 

Om Bregninge Kro
Kroen blev bygget i 1864 og har i de seneste år været drevet som en selskabsrestaurant. Kroen er på Sundbrovej 54, Tåsinge, 5700 Svendborg og kan rumme op til 200 gæster hvoraf der er 2 store selskabslokaler (80 og 60 personer) samt krostue, kaffestue og sal. Kroen er kendt for sine gode lokale retter som er lavet på fynske råvarer.

 

Et svar til Bregninge Kro på nye hænder

  1. 24. januar 2017 at 07:30

    Det lyder meget spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php