Aften for Bowie på Strandlyst

5. januar 2017

 

Celebrating Bowie
Strandlyst lørdag d. 7.januar kl.23.

 

2016 blev året, hvor vi mistede store musikikoner. David Bowie døde et par dage efter sin fødselsdag efter længere tids kamp mod cancer. Tiden er nu kommet, hvor stjernen mindes og fejres. Det sker på Strandlyst i Brogade på lørdag, hvor Ole Dorf med akustisk guitar og varm, sprød vokal vil guide publikum gennem en aften, hvor helt personlige fortolkninger af Bowies store repertoire vil åbenbares for folket!

Ole Dorf er selv stor Bowie fan; og det startede i 70´erne, hvor Bowie brød igennem med bragende succes. Aftenen vil tage sit afsæt i ”dengang” og publikum henføres i et repertoire, der fuldt ud viser mangfoldigheden i denne store kunstners musikalske virke gennem årtierne.

Musikken starter kl.23, og når klokken slår midnat, er det 8. Januar – David Bowies fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php