Skarø Festival ude med stærkt program

10. januar 2017

lovein.dk

 

Arrangørerne af Skarø Festival er ude med det de kalder det bedste program nogensinde.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Selvom vejret udenfor vinduerne lige nu ikke indbyder ret meget til festivalstemning med fadbamser i græsset og bare lårbasser, så fik humøret lige en tak opad, da det færdige program til årets Lovein – Skarø Festival i dag blev offentliggjort.

 

– Vi er endelig klar med årets festivalplakat – og dermed er næsten alle kunstnere klar. Vi synes i al beskedenhed, det er det bedste program vi nogensinde har lavet og glæder os nu helt fantastisk til sommer, lyder det fra festivalarrangør Lasse Bekker som samtidig opfordrer til at dele opslaget på Facebook.

 

Senere på ugen følger programmet med spilletider og en håndfuld flere bands kommer snigende til i den kommende tid. Du kan holde dig opdateret på Facebook og på lovein.dk, hvor du også kan sikre dig en billet. Både partout-, endagsbilletter og ølkort ligger klar, men det er en god idé at være hurtig. Der er nemlig kun 1500 billetter til salg til festivalen på Skarø.

 

Billetter kan købes på lovein.billet.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php