Giant Steps’ nye koncertprogram er udkommet

11. januar 2017

Den herboende brasilianske sanger og guitarist Raphael Gimenes, der gæster Giant Steps torsdag aften d. 9. februar, pryder forsiden på det nye program.
www.giantsteps.dk

Download program

 

21 spændende koncerter er på plakaten i den nye sæson

 

Så har musikforeningen Giant Steps smidt sit nye koncertprogram på gaden, og det er pakket med masser af musikalske fristelser. Den nye sæson starter med Vinterjazz 2017 – den store årlige landsdækkende festival, som Giant Steps i mange år har været en del af. Åbningskoncerten torsdag d. 26. januar er i år lagt i hænderne på den verdensberømte danske bassist Chris Minh Doky. Denne koncert har dog længe været udsolgt, men festivalen, der løber frem til og med d. 23. februar, byder på andre spændende og farverige  tilbud. 

 

Arne B i Vestergade lægger igen lokaler til Svendborgs frodige jazz – og verdensmusikforening , der her i løbet af foråret henter nogle af landets fremmeste musikere, nye spændende og eksperimenterende bands samt anerkendte musikere fra udlandet til byen.

Heller ikke lørdagskoncerterne Lunzz & Lun Jazz er glemt. Og så præsenterer Giant Steps  også i år en koncert for børn og barnlige sjæle. Med overskriften Giant Steps i børnehøjde åbner foreningen dørene søndag formiddag d. 19. marts, hvor Jazzkatten kommer på besøg med musikalske fortællinger. Sæsonen slutter torsdag d. 1. juni med et brag af en

dobbelt fødselsdagsfest. Giant Steps fylder nemlig 17 år og aftens hovednavn Anders Koppel 70.

 

Det dugfriske forårsprogram, der netop er sendt ud til foreningens mange medlemmer, er støttet af Svendborg Kommune og Statens Kunstfond samt en lang række lokale sponsorer. Koncertprogrammet er desuden at finde på bl.a. Svendborg Bibliotek, Arne B og www.giantsteps.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php