Svendborg Sound Festival fortsætter i 2017

26. januar 2017

 

svendborgsound.dk

 

I 2016 blev Svendborg endnu en festival rigere, nemlig Svendborg Sound Festival, som tog sin jomfrurejse den sidste weekend i august sidste år. En ny stærk styregruppe bag Svendborg Sound Festival har netop offentliggjort, at festivalen fortsætter! Den 24.-26. august 2017 kommer Svendborgs gader, spillesteder, koncertsale, gallerier og åbne pladser igen til at bugne af kunst, kultur, cirkus, musik og meget mere, når festivalen åbner op for endnu et år med ”helhedsfestival i Svendborg”. Vi fortsætter samarbejdet med Kultutten, Maskinen, Harder’s, Cirkusrummet, Trykkeriet, Svendborg Kommune mf.

 

Festivalens nye styregruppe er i fuld gang med at forberede tre dage med kunst og kultur – alligevel understreger Svendborg Sounds formand Ricki Hogaard, at der altid ligger en invitation til alle samarbejdspartnere, organisationer, enkeltpersoner og andre, som kunne se sig selv være en del af projektet! Festivalen er bredt forankret og omfattede sidste år 25 koncerter på fire forskellige scener, 13 offentlige gadeforestillinger, 350 gæster over 3 dage og meget mere. 

 

Optakten til 2017-udgaven skydes i gang med en fotokonkurrence via festivalens facebook-side, hvor man kan vinde 2 billetter til alle tre dage på årets festival. De opfordrer Svendborgenserne til at dele deres yndlingsgemmesteder, glemte smuthuller og de bedste billeder af deres by. Billederne kan deles på facebook med hashtag’et #svendborgsound17, og der vil findes en vinder blandt deltagerne senest i marts. 

 

Følg med på hjemmesiden og på facebook, når vi i løbet i foråret begynder at præsentere de kunstnere, der kommer til Svendborg sidste weekend i august…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php