Kom og dans med os

27. januar 2017

 

Omkring 40 borgere i alle aldre har allerede tilmeldt sig årets danseprojekt i Svendborg – danseforestillingen Se byens krop.

 

‘Men der er plads til flere’, opfordrer kulturkonsulent Birgitte Skriver. Det er nu du skal slå til hvis du vil være en del af danmarkshistoriens største danseprojekt Ta’ fat om dansen, som ledes af Dansehallerne og støttes af Nordea-fonden.
I Svendborg vil sART Danseteater, sammen med professionelle dansere og de involverede borgere skabe en danseforestilling, der er bliver opført langs den grønne tråd. 


– Det bliver en vandreforestilling, hvor tanken er, at vi udforsker nogle forskellige rum i bybilledet og fortæller deres historier gennem dans, fortæller projektets koreograf Sofie Christiansen.

 

Man skal tilmelde sig seneste 1. februar. Herefter vil der være 10 gratis danseworkshops i weekenderne frem mod premieren d. 26. april. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Man bliver en del af et stort fællesskab på tværs af generationer, der har det til fælles, at de er glade for at danse og bevæge sig. Første øvegang er søndag d. 5. februar, og man tilmelder sig et hold der enten øver i forsamlingshusene (Egense, Tåsinge eller V. Skerninge), eller et hold, som øver i Aktivitetshuset Skallen i Svendborg. 

Information om øvetiderne og tilmelding findes på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte kulturkonsulent Birgitte Skriver på birgitte.skriver@svendborg.dk eller telefon 62 23 30 14. 

 

FAKTA OM DANS MED DIN NABO

Se byens krop er et Dans med din nabo projekt. Det tredje og sidste i rækken. De to første var Rejsegildet (2015) og Vejfester (2016).

Dans med din nabo 3 er en del af det treårige, landsdækkende projekt Ta´fat om dansen, der er blevet kaldt Danmarkshistoriens største danseprojekt.

Ta´fat om dansen vil tilbyde inspirerende og livgivende danseaktiviteter til alle.

Ta´fat om dansen foregår i samarbejde med 6 lokale/regionale dansefyrtårne.

Svendborg Kommune er partner i Dansefyrtårn Fyn, sammen med Faaborg-Midtfyn kommune og SDU (Institut for idræt og biomekanik)

Ta’ fat om dansen støttes gennem tre år af Nordeafonden med 20,5 mio. kr.

sART danseteater og koreograf Sofie Christiansen er den kunstneriske leder af Dans med din nabo 3 i Svendborg.

Tilmelding til danseprojektet Se byens krop www.svendborg.dk/sebyenskrop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php