Konservative vil have Henrik Nielsen som borgmester

30. januar 2017

 

Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kommune har på generalforsamlingen i torsdags (26. januar) valgt Henrik Nielsen som borgmesterkandidat. Henrik Nielsen blev enstemmigt valgt.

– Jeg er meget glad for og utroligt stolt over at blive valgt som Det Konservative Folkeparti i Svendborgs borgmesterkandidat og jeg vil gøre mit yderste for at leve op til den tillid og opbakning, der er blevet vist mig af medlemmerne, udtaler Henrik Nielsen.

 

Henrik Nielsen og hans hold vil få solid opbakning fra en stærk bestyrelse med en række nye ansigter. Som ny formand valgte vælgerforeningen enstemmigt Michael Bisbo.

Michael Bisbo er 50 år gammel og far til 2 piger. Michael har stor erfaring med foreningsarbejde. Michael Bisbo har gennem mange år været med i bestyrelsen for Tved Boldklub, heraf de seneste år som formand. MichaeI Bisbo sidder i og har siddet i bestyrelsen for flere foreninger og forældrebestyrelser.
I sit civile liv arbejder Michael Bisbo som skibsmægler i Rederiet JMB, hvor Michael Bisbo er partner.

 

Nye ansigter i bestyrelsen er Heidi Bruun og Mette Nielsen. Heidi Bruun er 50 år og mor til 4 piger. Heidi arbejder som pædagog i Svendborg Helhedsskole. Heidi Bruun er ligeledes aktivt foreningsmenneske med trænererfaring indenfor både fodbold og håndbold. Heidi Bruun er mest kendt som GOG-spilleren med flest landskampe på CV ́et. Mette Nielsen er 49 år og er hjemmeaktiv. Mette Nielsen lægger mange kræfter i Tåsinge Tennis Klub, som Mette Nielsen var en af initiativtagerne til. Mette var ligeledes en af hovedkræfterne bag etableringen af Tåsinge Tennis Park. Mette er gift med Henrik Nielsen og de har tre børn sammen.

Hans Ole Olsen blev genvalgt som næstformand og Adam Ringsby-Brandt blev ligeledes genvalgt til bestyrelsen.

Bestyrelsen består der ud over af Martin Larsen, Natasja Thrane Vium Rasmussen og Mogens Nylev.

Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kommune offentliggør deres endelige kandidatliste i løbet af foråret. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php