Vi gør det, fordi vi kan

31. januar 2017

Download mitsvendborg.dk – MAGASIN, feb.2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør, mitsvendborg.dk

 

Ligesom alderdommen er en dom, du ikke kan appellere, er Janteloven uomgængelig, når vi lever i Danmark. Vi er opfostret med den ydmyge tilgang til alt, vi bevæger os rundt om, og vi skal helst bukke nakken minimum 15 grader hele livet igennem. Også selvom vi godt ved, at vi faktisk har noget ganske særligt at byde på.

Jeg vil derfor gå mod strømmen og bruge de omkring 1800 anslag, jeg har i denne leder, til at uddele en stor buket verbale roser til de mennesker, som laver dette magasin.
Et enestående team af dygtige og engagerede personligheder, med kvalificerede holdninger til vores lokalområde, tegner billedet af det Svendborg, vi alle kender så godt, og formår at komme helt tæt ind under huden på de mennesker, som bor og lever her.
De findes ganske enkelt ikke bedre.

 

mitsvendborg.dk – MAGASIN er nu på gaden på 8. årgang. Og det er ikke tilfældigt, at vi er det. For det virker, det vi laver, og vi er brandhamrende gode til det – alle sammen.

Vi behøver ikke lægge os i slipstrømmen og kopiere andre for at opnå succes. Vores styrke ligger i den dybe lokale forankring, øje for detaljen og evnen til at formidle Sydfyn.

Det mærker vi hver eneste dag. Og uanset hvor vi kommer, så mærker vi suset ved interessen og glæden for det, vi laver.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores gode produkt, for vi ved godt, at vi har noget, som er helt specielt, og som er kommet for at blive. Så det passer vi rigtig godt på.

Vores stabile annoncører ved også godt, at de får rigtig meget mere for pengene ved at tilvælge den unikke kvalitet, vi tilbyder. For hvem vil ikke gerne dele plads med de gode historier, vi fortæller, og som bliver læst utallige gange af rigtig mange mennesker, fordi mitsvendborg.dk – MAGASIN har en høj gemmeværdi. Det er her, vi skiller os ud fra mængden, og det bliver vi ved med.

 

Rigtig god fornøjelse med årets første mitsvendborg.dk – MAGASIN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php