Vi leverer foder, lige fra bi til hest!

25. februar 2017


(Foto: Palle Christiansen)

 

Af PALLE CHRISTIANSEN

 

Her finder du nemlig et breddeudvalg i dyrefoder, som bliver svært at stikke. Stedet er den gamle foderstof i Egense. Uden at overdrive kan man roligt kalde butikken for en ”blandet landhandel”. Specielt når det gælder dyrefoder, men også gødning til mark og have, træpiller, alt til biavl, samt vin og ost og meget mere. Fuglevenner kommer også og køber vildtfugleblandinger og mejsebolde nu, hvor vinteren bider fra sig.

 

Der skulle ske noget nyt!
Jan Staldgaard overtog forretningen i 2004. Dengang havde han et ønske om, at der skulle ske noget nyt. Efter 30 års ansættelse med økonomi og regnskab trådte han ind i et univers af nye udfordringer her i Egense. Det var godt, jeg tog den beslutning, tilføjer han.

– Kvalitetsfoder behøver slet ikke at være dyrt! På 1600 kvm lagerplads har vi alt i dyrefoder, lige fra bi til hest, fastslår Jan Staldgaard og kæler med butikskatten ”Knold”. Den har været hans trofaste følgesvend, siden han overtog butikken i 2004.

 

Biavlernes specialbutik
Det der med bier og honning har Jan ”arvet” efter forretningens tidligere ejer, Carl Peter Christensen. Biavlsinteresserede kan erhverve biavlsmateriel, bivoks, rammer og udstyr.

– Naturligvis har vi også køb og salg af honning, indskyder Jan Staldgaard som en bisætning.
Salg af træpiller er stigende i forretningen. Træpiller til at fyre med kan fås i sækkevis. Jan Staldgaard har solgt træpiller i mange år, men de sidste 4-5 år er salget steget. Det er piller med en god brændeværdi og af ensartet kvalitet.

 

En god Amarone kan anbefales
En særlig afdeling i butikken er reserveret til vin og ost. Det er muligt at smage på osten, inden du køber den. Med hensyn til vin kan Jan varmt anbefale en god Amarone fra Valpolicella-vinområdet i det nordøstlige Italien. Italienske vine er nemlig nogle af hans favoritter. Der er mange hyldemetre med vine, og udvalget er stort. F.eks. til konfirmationer, bryllupper, runde dage, både til virksomheder og private. Uåbnede flasker kan leveres retur.

Sydfyns Specialfoder, Vin & Ost er et spændende sted at besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php