Så er der fest på havnen

26. februar 2017

 

Kammerateriet inviterer til bredt samarbejde om årets havnefest i Svendborg

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Svendborg får en tradition og en fest tilbage, når Svendborg Havnefest ser dagens lys den 30. juni, 1. og 2. juli. Sådan lyder meldingen fra Frederiksøen, hvor kammeraterne på Kammerateriet lige nu er i fuld gang med at lægge planerne for en stor havnefest.

– Vi så med vores Kim Larsen-koncert i 2015, hvor fantastisk hele byen og havnen kan summe af liv, når byen mødes om en fest på havnen – og derfor besluttede vi os for at genskabe tidligere tiders havnefest, fortæller medindehaver af Kammerateriet Rune Kruse.

 

Svendborg Havnefest løber over hele weekenden, men kulminerer lørdag den 1. juli med hele to store koncerter på Frederiksøen. Først giver Johnny Madsen en koncert på den store scene ved værftets gamle bedding, hvorefter Lars Lilholt Band runder festen af i en stor sommeraftensfest, der kan rumme helt op til 2500 tilskuere på værftsøen.

– Lige nu arbejder vi på at samle lokale medvirkende og virksomheder, der har lyst til at støtte op om en ny tradition i byen, fortæller Rune Kruse. Svendborg Havnefest bliver til i et samarbejde mellem Kammerateriet, Albani, mitsvendborg.dk og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. 

– Det kan blive sådan en sommerfest, hvor byens borgere, vores gæstesejlere og turister og byens virksomheder blander sig i en stor glad sommerfest med to af landet store kunstnere, drømmer kammerat Rune Kruse fra kontoret på Frederiksøen og håber, at traditionen kan vokse sig stærk og endnu mere sprudlende frem mod 2021, hvor byen som bekendt afholder landsstævne.

 

Der er flere oplysninger om programmet og om virksomhedsarrangementer på www.svendborg-havnefest.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php