Download Turkalender marts-juni 2009

10. marts 2009


Download: Turkalender marts-juni 2009

Turkalenderen udgives af de fynske kommuner i samarbejde med Syddansk Turisme og er ment som inspiration og invitation til at komme ud i det grønne Fyn. Kalenderen er fuld af tilbud om guidede ture til små og store, familier og enlige i skov, strand, vand og på land. Hvert arrangement er kort beskrevet med oplysninger om indhold, mødested, tidspunkt, arrangør og tilmelding.
Næste Turkalender udkommer primo juli 2009. Seneste frist for inddatering af ture til Turkalenderen er den 11. maj 2009.

www.naturnet.dk kan du hente inspiration til aktiviteter i naturen overalt i Danmark. Alle der arrangerer offentlige ture og aktiviteter i naturen – og alle som laver turfoldere – kan lægge dem ind på naturnet.dk. Du skal blot søge om godkendelse ved at udfylde et skema på naturnet.dk med din profil. Så kan du lægge så mange foldere og aktiviteter ind på naturnet.dk, som du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php