SEF udstiller Bathya’s naturinspirerede malerier

6. marts 2017

Fynsk Forår III, malet af Birthe Anhøj, 2016.
www.galleri-bathya.dk

 

Birthe Anhøj alias Bathya udstiller sine oliemalerier i SEF’s atrium på Fåborgvej 44 fra den 1. marts til 31. maj 2017.

Stilen på de udstillede malerier er en blanding imellem impressionisme og ekspressionisme, lidt inspireret af Claude Monet, ikke tilsigtet, men er dog fan af de franske malere bl.a. Van Gogh og Gerhard Ricther, udtaler Birthe Anhøj.

Malerierne er malet med paletkniv, på lærred.
 

- I mine maletekniker anvender jeg bl.a. forskellige størrelser af paletknive og rigeligt med olie (impasto). Indimellem iblandes strandsand for at give en tredimensionel reliefagtig karakter, forklarer Birthe Anhøj og tilføjer, at der i denne udstilling i de fleste malerier er brugt pointillisme stilen, hvorimod i de abstrakte landskabsmalerier er “penselsstrøgene” noget “bredere” og langt mere expressionistiske.
- Med de mængder af maling jeg anvender i malerierne, hvor det er lag på lag, kræver det også en lang tørringsproses, så nogle værker har været længe undervejs og kan være et tålmodighedsprojekt, men spændende at arbejde med, slutter Birthe Anhøj. 

Lone Vibeke Andersen er medarbejderrepræsentant i SEF’s kunstudvalg, hvor hun sammen med repræsentanter fra ledelse og bestyrelse udvælger de kunstnere, der tilbydes at benytte SEF’s lyse rammer som udstillingsvindue i en aftalt periode.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Persondatabeskyttelse! - Få styr på det inden 25.maj
Kontakt: Tove Dahlmann
Certificeret i persondata- sikkerhed
T. 40 25 46 26 

Møllergade 7 - 5700 Svendborg
Tlf: 62 21 06 83


Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder


  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php