Private sponsorater sikrer Hjortøs fremtid

12. marts 2009


Fremtiden er sikret for den gamle postbåd Hjortø med private sponsorater på 35.000,-
www.hjortø.com

Se også:
“Mayday” fra postbåden Hjortø
Et sejlende stykke kulturhistorie

Der er næppe tvivl om, at postbåden bliver sejlklar til den kommende sæson. Ring-Andersens Værft har to medarbejdere beskæftiget med genopbygningen af kahytten og bådelaugets opfordring til at tegne sponsorater har foreløbig indbragt kr. 35.000 kroner fra syv lokale virksomheder, der har bevilget mellem 2.000 og 10.000 kroner. Det drejer sig om C. C. Jensen, Restaurant Børsen, Nordane Shipping, Praksis Arkitekterne, SH Group, Sydbank og Nordea.    

Bådelaugets opfordring til at støtte postbådens genopbygning er generelt blevet positivt modtaget, og flere har stillet os i udsigt, at de agter at støtte. -Jeg er derfor overbevist om, at jeg på bevaringsforeningens generalforsamling den 28. april kan meddele, at finansieringen af den store reparation til omkring kr. 150.000 vil være på plads. Skulle det glædelige ske, at der kommer yderligere midler, forestår der en større forskibs reparation inden for en tidshorisont på et eller to år. Samtidig drømmer vi i bådelauget om, at gøre fartøjet endnu mere historisk korrekt ved at finde en håndværker, der mestrer kunsten at sy sisalfendere, som Jørgen Greve Rasmussen sejlede med i 50’erne (se billede) 

Sådan udtaler Kjeld Søberg som er formand for bådelaug og bevaringsforeningen Hjortøs venner.
På den kommende generalforsamling vil Tove Zangenberg, der i mange år levede sammen med Greve, fortælle anekdoter og historier fra deres øbo-liv på Hjortø. 

3 svar til Private sponsorater sikrer Hjortøs fremtid

 1. Jess Heine Andersen
  12. marts 2009 at 09:13

  Postbåden Hjortø
  Det kan være møbelpolster Mogens Yde Dahl kan være behjælpelig med viden om sisalfendere. Han bor på Gl. Nybyvej 80. Han ved meget og har mange kontakter rundt omkring.
  Mvh Jess

 2. 13. marts 2009 at 09:15

  Kære Jess
  Tak for dit råd. Jeg kontakter Mogens Yde Dahl. Jeg har samtidig hørt at et jydsk statsfængsel tidligere mestrede kunsten at sy sisalfendere. Ved nogen noget om det?

 3. 30. april 2009 at 13:04

  Det var da interessant at se Jess henvise til mig om sisalfendere. Jeg har bare aldrig fået henvendelsen..?
  Mvh. Mogens..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php