Er din bil klædt på til vinteren?

21. marts 2017


Bjørn Witting er klar til at tage sig kærligt af din bil hos Antirust garagen i Rudkøbing
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Vi er alle godt klar over, at med det våde danske klima er det nødvendigt at sikre sin bil mod rustangreb. Kommer der vand ind det forkerte sted, under en vange eller i et andet hulrum i bilen, ja, så dannes der meget hurtigt rust. Er det først sket, så kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse at reparere.
Heldigvis er der en effektur kur mod rust. Og i Rudkøbing på Langeland ligger værkstedet Antirust Garagen, hvor din bil kan få nænsom pleje med en grundig rustbeskyttelse.


Gammelt makkerskab
Den tidligere postterminal på Dunsbjergvej 2 i Rudkøbing huser nu Antirust Garagen. På den anden side af vejen ligger Dækgaragen, og den skarpe læser har nok spottet, at der er en sammenhæng mellem de to virksomheder. Dækgaragen har ligget her siden 2009, og blev verdenskendt i Danmark i 2011, da de blev kåret som Danmarks bedste dækværksted og modtog den flotte pris som ’Michelin Quality Dealer of the year’. Men det er en helt anden historie. Og selv om indehaveren af Dækgaragen, Per Møller, også er medejer af Antirust Garagen, så er det Bjørn Witting der er chefen, når det handler om undervognsbehandling.
Det hele startede faktisk tilbage i 1998. Her startede de to kammerater; Bjørn Witting og Per Møller, det som senere skulle blive forløberen til Dækgaragen. Det foregik på Spodsbjergvej med et dæk/oliskiftværksted, som så senere udviklede sig til det vi i dag kender som Dækgaragen og som både er autoværksted og dækcenter. Da naboejendommen til Dækgaragen blev ledig, slog Per Møller til, og købte ejendommen, som nu huser Antrust Garagen.
– Per fik mig med på ideen at komme tilbage til Rudkøbing fra Hedehusene, hvor jeg bor, og starte et helt nyt undervognsbehandlingscenter op, fortæller Bjørn Witting som er den ene af de fire medejere af Antirust Garagen.

60 års erfaring med undervognsbehandling
Når du kører din bil ind til Antirust Garagen for en komplet undervognsbehandling, så er det rustbeskyttelsestypen Mercasol som kommer ud af sprøjtepistolerne på værkstedet. Produktet er baseret på 60 års erfaring i udvikling af rustbeskyttelsesprodukter samt behandlingsmetoder og er således blandt de ældste i branchen.
– Vores Mercasol-produkter er et af de få rustbeskyttelsesprodukter, som er testet, og som også opfylder kravene fra de svenske SIS-normer og de meget strenge finske VTT-normer. Det betyder, at vi har at gøre med et produkt som gennem mange år er blevet udviklet under vejrforhold som er endnu mere fugtige og strenge ved undervognen på bilen end de danske, forklarer Bjørn Witting og tilføjer, at de svageste punkter i bilen er der, hvor de er mest vanskelige at konstatere. Det er i bilens hulrum og samlinger, hvor rustproblemerne også er sværest at behandle.
– Derfor er det sikrest at lade fagfolk om arbejdet, siger Bjørn Witting og tilføjer, at alle er volkommen til at komme forbi med bilen og få en vurdering om bilen trænger til en undervognsbehandling.
– Det koster ingenting. Vi ønsker at give kunden den bedst mulige service og rådgivning, og ser bilen fin ud, så anbefaler vi naturligvis ikke at give den en behandling med Mercasol, siger Bjørn Witting, som også undervognsbehandler kassebiler og autocampere.
Prisen for en undervognsbehandling hos Antirust Garagen varierer i forhold til bilens størrelse. Den ligger på et sted mellem 2.895 kr. og 3.995 kr. og uanset prisen så garanterer Bjørn Witting og de tre øvrige medarbejdere på værkstedet, at der bliver givet en komplet behandling med Mercasol i alle vanger og hulrum på bilen.

 

antirustgaragen.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php