Hos Pers Auto løfter man i flok

23. marts 2017


(Foto: Palle Christiansen)

 

AutoMester Theodorsen er klar til fremtiden!

 

Af PALLE CHRISTIANSEN.

 

På Mjølbyvej 6 i Rudkøbing ligger Per Theodorsens driftige AutoMester værksted. Det drives af Per Theodorsen, som fortæller:
– Min far havde en taxiforretning og busselskabet Theodorsen. Som dreng elskede jeg at gå rundt og have lidt at ”skrue” i på køretøjerne. Det måtte jeg naturligvis ikke, men jeg kunne ikke lade være. Da jeg blev lidt større, blev det min store interesse at rode med knallerter, siger Per Theodorsen.

I dag har Per Theodorsen alt det at ”skrue i”, som han har lyst til – i hans eget firma. 400 kvm. værksted og 100 kvm. kontor er til rådighed. Foruden mester selv, er der to svende, og to lærlinge.
Biler kommer ikke så ofte på værksted i dag, som tidligere.  Men der skal nok være masser at rive på Pers værksted, også fremover!

 

Vi er klar til fremtiden
Fremtiden peger på, at der kommer flere og flere elbiler. Og den udfordring er de klar til på værkstedet.

– Helt sikkert, understreger han, og fortsætter: Vi er klar til det hele.  Michael er for eksempel uddannet som autoelektriker. El, brint, eller hybrid? Det vil tiden vise. En Tesla elbil er speciel, al teknik er online, forklarer Per Theodorsen og fortæller, at der kører nogle stykker af Tesla-bilerne på Langeland.

En anden mulighed er at køre på brint (brændselsceller). Honda har for eksempel lavet en motor, der kører på brændselsceller. Honda er Per Theodorsen’s personlige favoritmærke.
Hybridbiler er både/og. De kører på el, og når opladningen er brugt, så slår den over på traditionel brændstof. Smart.

 

Buschauffør og rejseleder
Kigger vi lidt tilbage, så var Per Theodorsen ansat i sin fars busselskab. Det var fra 1987 til 1993, og både som buschauffør og som rejseleder. Det indebar bl.a. mange ture til Østrig. Et af de skønneste steder dernede, er Saalbach, tilføjer Per.

Da hans fars busselskab lukkede i 1993, etablerede Per samme år et autoværksted på Møllemosevejen. 1998 flyttede han til Ellehaven, og siden 2008 har Pers værksted ligget på Mjølbyvej.

Fra 1994-95 har Per Theodorsen været med i AutoMester-kæden. En aftale, der indebærer en masse fordele for kunderne. I dag er Per lokaludvalgsrepræsentant i AutoMester Sydfyn. På Langeland er der to AutoMester værksteder, Per Theodorsen og Rødgaards Auto i Humble.

- Jeg forsøger i stor stil at lave et stykke seriøst arbejde. Cirka 98% af alle problemer, kan vi løse her, lyder det fra Per Theodorsen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php