Premiere på den nye lokale øl Christians(m)øllen

30. marts 2017

 

Christiansmøllens Laug inviterer til smagning af den helt nye øl på lørdag den 1. april mellem 10 og 14.00 hos Ø-Bryg på Thurø.

 

Da Christiansmøllen netop nu er omdannet til en byggeplads og står indpakket i stilladser og presenninger, har møllelauget ikke mulighed for at lave arrangementer i møllen. Så derfor har bestyrelse allieret sig med brygger Erik Nielsen, der startede brygningen af Christians(m)øllen op før jul, så den kunne være klar inden påsken og nu er han klar til at invitere indenfor hos Ø-Bryg på Bergmannsvej 84 på Thurø.

 

- Vi vil gerne skabe opmærksomhed omkring Christiansmøllen, som vi har store planer med i fremtiden, udtaler bestyrelsesformand Claus Mogensen og fortsæter: – Vi kan mærke at der er stor opbakning i byen omkring byens vartegn og vi ser gerne at møllen ikke bare er smuk at kigge på, men at den også kan blive et samlingspunkt og en seværdighed for byens borgere og besøgende. Christians(m)øllen er et af de tiltag, som vi har iværksat netop for at få øget opmærksomhed på projektet.

 

Når bestyrelsen er til stede på lørdag, er det ikke kun for at skænke øl. De vil også gerne svare på spørgsmål om mølleprojektet og ikke mindst hverve nye medlemmer! Man behøver ikke være aktivt medlem – man kan sagtens “nøjes” med at tegne et støttemedlemsskab som koster 100 kr. pr. år og som går direkte til at skabe nye spændende tiltag  og bevare Christiansmøllen.

 

Vil man vide mere om Christiansmøllen og lauget, så gå ind på hjemmesiden: www.christiansmoellen.dk 

Det vil også være muligt at købe den nye øl, som er af typen Pale Ale og det er værd at bemærke, at Ø-Bryg donerer et beløb til Christiansmøllens Laug, hver gang der sælges en mølleøl!

I møllelauget tror man på at øllen bliver en succes og det vil være oplagt at bruge øllene som gave både ved officelle og private lejligheder.

 

Tid: Lørdag d. 1. april 2017 kl. 10.00 – 14.00

Sted: Ø-Bryg, Bergmannsvej 82, Thurø

Gratis adgang.

Arrangør: Ø-bryg og Christiansmøllens Laug

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php