Giant Steps åbner stemningsfuld tangosalon

31. marts 2017

TangoCatz har pakket instrumenterne og er klar til koncert, når Giant Steps inviterer til Lunzz & Lun Jazz lørdag d. 1. april kl. 14.
www.giantsteps.dk

 

TangoCatz Quartet er tilbage i Svendborg med deres inciterende musik

 

Mange i Svendborg vil huske TangoCatz fra deres år som byens stadsensemble.  I perioden fra 2010 – 2013 spillede kvartetten på livet løs og i mange forskellige sammenhænge i det sydfynske. Heldigvis lever TangoCatz stadig i bedste velgående og har siden optrådt ved adskillige koncerter i ind- og udland. Vil man møde det tidligere så populære stadsensemble, er Giant Steps’ stemningsfulde tangosalon et besøg værd.

Koncerten finder sted på Arne B lørdag d. 1. april kl. 14 ved musikforeningens arrangement Lunzz & Lun Jazz.

 

Denne eftermiddag skrues tiden tilbage til og den dramatiske og lidenskabelige tango fra 30’erne og 40’ernes Buenos Aires krydret med kompositioner af den moderne tangos absolutte mester Astor Piazzolla. Et fascinerende univers der oser af sanselighed, melankoli og vildskab. Piazolla efterlod over 1000 værker – alle indeholdende en skøn blanding af klassisk musik og delikate jazzharmonier tilsat pulsen og rytmen fra den traditionelle tango. De fire dygtige og erfarne musikere -  alle klassisk uddannede – kaster sig med stor indlevelse over deres fælles lidenskab og leverer et indbydende repertoire, der også indeholder små nykomponerede tangoværker.

 

TangoCatz Quartet består af Selma Gade: klaver, Marie Wärme: accordeon, Anna Klett: klarinet og Anne Vilain: cello.

 

Fra kl. 13 har Arne B dækket op til en lækker frokostbuffet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php