Svendborg Havnefest er klar med fuldt program

5. april 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Som mitsvendborg.dk tidligere har kunnet berette, får Svendborg til sommer sin havnefest tilbage. Det sker, når et samarbejde mellem Kammerateriet, Borgerforeningen, MitSvendborg og Svendborg Håndboldklub præsenterer to dage fyldt med aktiviteter og musik. Festen løber af stablen den 30. juni og 1. juli på Frederiksøen.
– De første navne på plakaten var Lars Lilholt Band og Johnny Madsen, og nu kan Svendborg Havnefest så præsentere sit samlede program, der supplerer de to lørdagskoncerter med en stribe gratisarrangementer. Fredag aften har vi blandt andet sat U2-tributebandet Die Herren på plakaten, fortæller medejer af Kammerateriet Rune Kruse.

Die Herren kan opleves for fuld udblæsning og i deres store festival-setup – i en koncert, der tilmed er ganske gratis at deltage i. Også lørdag eftermiddag er der musikalske oplevelser i vente, når Svendborg Herrekor sørger for den helt rigtige havne-jazz-stemning i strandbaren foran Kammerateriet – og senere på dagen suppleres af blues på kajen. Både fredag og lørdag aften er der helstegt pattegris, og begge dage afsluttes med danse-efterfest på Kammerateriet.

Med i samarbejdet er også Svendborg Håndboldklub, der blandt andet står for en hyggelig lørdag formiddag på havnen med forskellige børneaktiviteter.
– For os i Svendborg Håndboldklub er det vigtigt at blande os i byens liv og være med, når der sker noget. Vi glæder os til at være med i en ny havnefest, beretter Thomas ”Tærte” Pedersen fra håndboldklubben, der tidligere har arrangeret havnefester og Caroline Rock.

Også mitsvendborg.dk er med under fanerne i Svendborg Havnefest – alt sammen med dét fælles mål, at havnefesten bliver hele byens fest på vores allesammens havn.

Salget af billetter til Lars Lilholt Band og Johnny Madsen lørdag aften er i fuld gang på www.svendborg-havnefest.dk. I april måned tilbyder vi eksklusivt mitsvendborg.dks læsere 20% rabat på koncertbilletterne. Brug rabatkoden ”MitSvendborg” i billetsalget på siden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php