Kærlighed, rockmusik og strandbar i vandkanten

28. juni 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er et billede, der nok ikke er svært at forestille på den indre nethinde: En mojito i hånden, fødderne i Øhavet, øjnene rettet mod naboøerne og lykke i maven. Sådan omtrent tegner arrangørerne bag Love In – Festivalen på Skarø oplevelsen af festivalens nyeste tiltag: En strandbar direkte på Skarøs kyst under sommerens festival.

– Vi arbejder hvert år på at udvikle festivalen, og fordi vi ikke skal udvikle festivalen til at blive større, har vi mulighed for at udvikle den inden for rammerne, så festivalen hele tiden bliver mere og mere unik. 

Ordene kommer fra medarrangør Rune Kruse med henvisning til, at Love In – Festivalen på Skarø har lovet sig selv aldrig at blive større end de 1500 billetter, der hvert år sættes til salg. 

– Det er, hvad vi synes, øen og færgen kan klare, og det sikrer os den størrelse, vi synes, festivalen skal have. Lille, dejlig og overskuelig, siger han.

 

Festival-wellness
Årets nye tiltag med strandbaren i vandkanten – på kysten med udsigt til Fyn og Avernakø – bringer mere med sig. På stranden opstår i festivaldagene et hyggeligt loungeområde med DJs, cocktailbar, og så har festivalen indgået aftale med den lokale saunahytten.dk, der stiller an med et wellnessområde, bundet op om deres unikke mobile sauna.

Også på selve festivalpladsen bliver der skruet op for kvaliteten af de forskelige udbud. Festivalen byder som noget nyt på en kvalitets-cocktailbar med friske, håndlavede cocktails, og også festivalens vinbar opgraderes. Også i år kommer der små foodtrucks med retter fra blandt andet Italien, Peru og Vietnam. Og den pæredanske pølsevogn selvfølgelig.

– Og så har vi jo som altid besøg af Hansteds skønne appelsinbar, der disker op med friskpresset appelsinjuice tilsat vodka afhængigt af behag og tidspunkt på dagen, smiler Rune Kruse.

 

Det er netop festivalens størrelse og løftet om ikke at vokse sig større, der giver muligheden for i stedet at vokse sig bedre og mere og mere gennemført. 

– Vi tror på, at festivalen kan blive et endnu bedre tilbud og byde på nærhed og kvalitet i det her marked af flere og flere – større og større festivaler og musikarrangementer, forklarer Rune Kruse og slutter kryptisk:

– Måske overvejer vi ligefrem næste år at sætte billetantallet ned for på den måde at blive endnu bedre til det, festivalen kan…

Det begrænsede antal billetter er til salg på www.lovein.dk, hvor man også finder årets program. Vent ikke for længe, lyder opfordringen fra Skarø, der regner med udsolgt til sommerens festival den 11. til 16. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php