Nyt musikalsk eventyr venter

26. juni 2017

Det 13 mand store Maluba Orchestra med bl.a. Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai. åbner sæsonen torsdag aften d. 24. august.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps er klar med et stort og farverigt koncertprogram  

 

Ovenpå et forår der bød på masser af store musikalske oplevelser, har Giant Steps netop smidt sit efterårsprogram på gaden. Et nyt musikalsk eventyr venter, og det hele tager sin begyndelse ved strand og vand på Frederiksø torsdag aften d. 24. august, hvor den nye sæson skydes i gang  med et brag af en åbningskoncert i helt nye omgivelser. Den altid nysgerrige musikforening rykker nemlig teltpælene op fra den trygge og intime base på Arne B for at snuse en enkelt aften til det pulserende kultur- og havneliv på Frederiksø. Her præsenteres i samarbejde med Kammerateriet og som de første uden for København det spritnye store farverige danske Maluba Orchestra under ledelse og med musik af tre eftertragtede og markante personligheder på den danske musikscene Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai.

 

Ugen efter er Giant Steps tilbage på Arne B, hvor foreningen igen slår til med en koncert, som siger spar to. Her kan publikum møde tre fyrtårne på den hjemlige musikscene

Thomas Blachman, Carsten Dahl og Lennart Ginman.

Og sådan fortsætter det hver uge frem til midten af december med spændende koncerter

i alle afskygninger inden for jazz og verdensmusik. Fra det velkendte til det grænsesøgende og altid med kvalitet og kreativitet for øje. Der er desuden flere meget fine kunstnere fra udlandet på listen over optrædende, bl.a. den brasilianske sangerinde Clara Valente, som også pryder koncertprogrammets forside. Udover de ugentlige aftenkoncerter hver torsdag bliver der ydermere plads til et to arrangementer lørdag eftermiddag. Under overskriften Lunzz & Lun Jazz serveres et par himmelske mundfulde. Dem står Jesper Thilo og Mikkel Nordsø bl.a. for.

 

Det nye efterårsprogram, der igen er støttet af Svendborg Kommune, Statens Kunstfond og en lang række lokale sponsorer, bliver udsendt til ca. 500 medlemmer. Koncertprogrammet kan derudover afhentes på bl.a. Svendborg Bibliotek eller læses på www.giantsteps.dk.

 

Ønsker  man billetter til åbningskoncerten torsdag d. 24. august, skal de købes via nembillet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php