Golf for alle i Brændeskov

28. juli 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er den eneste 12-huls golfbane i Danmark og det gør det bare så meget sjovere at spille på den. For i stedet for at skulle bruge 5-6 timer på en traditionel 18-huls bane, så kan det gøres på 2-3 timer hos Brændeskovgård Golf. Det er der stadig flere, som har fundet ud af, og de kommer i alle aldre, for at spille golf efter pay and play-princippet i den skønne naturomgivelser.

Bane med udfordringer
Det er golf for alle. Både de øvede og nybegyndere. Og banen er fyldt med udfordringer. Små søer, vandhuller og bunkere skal spillerne undgå at golfbolden havner i. Det korteste hul er blot 55 meter, hvor man skal over en sø for at lande på den velfriserede green, og det længste hul er 234 meter, med mulighed for at svinge driveren.
– Vi har anlagt banen, så det bliver en helt special oplevelse at gå den. Folk bliver bidt af det, siger Tommy Andersen som åbnede Brændeskovgård Golf for godt tre år siden. Selv har han spillet golf i næsten 15 år.

Firmagolf
Det meste kører på selvbetjening. Man kan leje udstyr og sågar en golfvogn, hvis man har lyst til det. På terrassen kan med nyde udsigten over banen og der er mulighed for at købe is, kaffe, øl og vand. Faktisk kan man ikke forlange ret meget mere, hvis man spørger Kurt Rangstrup, som er ivrig gæst hos Brændeskovgård Golf.
– Jeg er tilflytter fra Sverige, og her er standarden på pay and play baner, som denne, noget lavere. Det hele er bare i orden her, siger han.
Firmagolf er også blevet et hit, hvor man kan kombinere en tur på golfbanen med kollegerne med efterfølgende frokost på terrassen. Maden kan man selv medbringe – eller bestille den hos Tommy Andersen. Drikkevarer kan købes på stedet.

bgolf.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php