Nu er der også minigolf på Frederiksøen

3. august 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Lars Holmgaard har bygget minigolfbaner på Thurø Minigolf siden midten af 70’erne. Nu udfolder han sig sammen med alle de andre kreative på Frederiksøen, hvor han har bygget en 18 huller minigolfbane lige på kaj 23 – ydermolen overfor Maritimt Center. Børnene Trine, Simon og Mike er med, og det var de også som børn, dengang på Thurø for 30-40 år siden.
– Det er vores bidrag til liv på kajen, siger Lars Holmgaard og falder dermed helt i hak med kommunens projekt med flere outdoor-aktiviteter på havnen og Frederiksøen.

Midlertidig aktivitet
400 m2 kaj er lejet af Svendborg Havn til familien Holmgaards minigolfbane, og der er sjove finurligheder på banen – ligesom i Smørmosen.
– Vi har bestræbt os på at give banen et andet udtryk end på Thurø. Banerne er for eksempel på tæppe og ikke cement, og så er det hele flytbart, forklarer Lars Holmgaard og lever også her op til kommunens idé om at skabe midlertidige aktiviteter på havnen, som for eksempel partnerskaber på Frederiksø og ’Prøveparken’ for bl.a. skatere.
– Indtil videre er vi her til og med august. Så evaluerer vi og ser, om der kunne være base for at fortsætte, siger Lars Holmgaard, som selv har bygget alle banerne og døbt det for ’BolDværket’.
Det vil koste mellem 30-40 kr. for at spille minigolf på Frederiksø – og så er her også en kiosk med salg af is og drikkevarer.

Et svar til Nu er der også minigolf på Frederiksøen

 1. Ove Hansen
  22. juli 2018 at 10:21

  Hejsa
  Kan man få et kort over sted mvh
  Ove Hansen
  Spiller hele sommer på thurø mimigolfbane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php