Ny farverig musik fra Blå Tone

31. juli 2017

 

AF PIA BLOHM


Den lokale musiker og komponist Peter Skumme får både et stort smil på læben og julelys i øjnene, når snakken falder på hans trio Blå Tone. Her kan han nemlig boltre sig ganske frit med sine egne kompositioner, for de to medspillere, sangerinden Anita Lykkegård og saxofonisten Karin la Cour Lützen, er ikke bange for nye udfordringer og leger hjertens gerne med på komponistens musikalske ideer.

Og dem er der mange af – så mange, at det er helt umuligt at genrebestemme Blå Tones univers. Her flyder det med alt fra smukke, melodiske og lyriske stykker til mere rå og kantede, og her krydser den klassiske og rytmiske musik ustandselig klinger. Jeg er vild med musik, der skaber stemninger og billeder, og som rummer både eftertænksomheden og det mere sprælske. Hvis min musik kan tale til hjertet, er det bare perfekt. Hvilken stilart vi befinder os i, er fuldstændig underordnet for mig, fortæller Peter Skumme, der netop har været i studiet sammen med Anita Lykkegård og Karin la Cour Lützen for at indspille Blå Tones debutalbum.

 

Den nye CD indeholder i alt 8 numre, og alle sangteksterne er skrevet af Anita Lykkegård, mens den erfarne tekniker Kim Olesen har produceret. For albummets grafiske udtryk står designer Sten Georg fra Zten i Svendborg, og Sydbank Fonden samt Svendborg Musikråd har støttet projektet.

 

Når sommeren går på hæld, inviteres til release-reception i GALLERI NO 44 v/Ann-Kerstina Nielsen og Per Buk i Møllergade. Det sker helt præcis lørdag d. 2. september kl. 13.00, hvor Blå Tone signerer CD’er og serverer smagsprøver fra det nye udspil.

Trioen er desuden koncertklar på Teater Momentum i Odense lørdag. d. 12. august kl. 20 og i Svendborg i Giant Steps torsdag d. 14. september kl. 20.

 

Læs mere om Blå Tone på facebook.com/blå tone – og tag en lytter på YouTube.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php