Længe leve det levende butiksliv

31. juli 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør, mitsvendborg.dk

 

Forestil dig en verden uden butikker. En verden, hvor internettet suverænt har overtaget handelslivet. En verden, hvor du ikke længere behøver at bekymre dig om udsalgsræs, parkeringspladser, udsolgte varer og sure ekspedienter. En helt ny verden, som gør det meget nemmere for os alle sammen, når vi skal gøre vores daglige indkøb. Ahh…

Lad os gå en tur sammen gennem byen. 

Det hele ligner egentlig sig selv. Bortset fra, at butiksvinduerne nu er erstattet af store HD-skærme, som med en knivskarp billedkvalitet viser film med smukke, perfekte mennesker, som griner og laver gode handler. 
Men det er bare en kulisse. Der er ingen mennesker på den anden side af ’butiksvinduet’. Du er udsat for synsbedrag. Og du ved det godt. 

Butiksdøren er erstattet af en terminal, hvor du med din smartphone kan bestille din vare til levering på hjemmeadressen.

Her er ingen kø ved kassen eller irriterende medmennesker med mandagshår og uregerlige unger. Næ, du har det hele for dig selv – heldigvis.

Ud af små dyser, integreret i det som tidligere var indgangspartiet til butikken, sendes dufte ud, som stimulerer dine sanser. Den ’rigtige’ parfumeduft, som matcher det fuldendte billede af dig i lige præcis det helt rigtige sæt tøj. Eller foran ’specialforretningen’, hvor lyden af kaffemøllen, som kværner din bestilling af nyristede arabica-bønner, samtidig sender en aromatisk duft af velvære ud over dig.
Gademusikanten er blevet til en elektronisk stander med en QR-kode, som du hurtigt scanner og hører den musik, som skal inspirere dig til dine indkøb. Samtidig betaler du en afgift til det musikstykke, du ønsker at høre. Så er den del også på plads. Smart.

Det at handle er blevet smidigt og ganske forudsigeligt. Alt sammen fuldstændig tilpasset lige præcis dine behov.

Er det et tiltrækkende fremtidsscenarie?

mitsvendborg.dk slår et slag for det levende butiksliv. Den mangfoldighed vi møder i de små gader og stræder med inspirerende butiksmiljøer og rigtige mennesker.

Fortsat god sommer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Persondatabeskyttelse! - Få styr på det inden 25.maj
Kontakt: Tove Dahlmann
Certificeret i persondata- sikkerhed
T. 40 25 46 26 

Møllergade 7 - 5700 Svendborg
Tlf: 62 21 06 83


Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder


  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php