Giant Steps leverer nye saftige musikalske frugter

31. august 2017

 

AF PIA BLOHM

 

Giant Steps har igen plantet et musiktræ, der bugner af nye, store, sprøde og saftfulde frugter – dem med den helt særlige pikante Giant Steps-smag. Helt uden tilladelse er det muligt hele efteråret at gå på rov, plukke løs og nyde de mange musikalske godbidder.

Torsdag d. 24. august kunne man sætte tænderne i den allerførste på Frederiksø, da Giant Steps for en enkel aften spillede på udebane i samarbejde med Kammerateriet  Her fik Maluba Orchestra sat gang i løjerne, da ensemblets 13 markante musikere fra den danske jazz- og verdensmusikscene åbnede sæsonen med et brag af en koncert. Men det stopper naturligvis ikke her. Fra torsdag d. 31. august er Giant Steps atter hjemme på Arne B for at præsentere de tre fyrtårne Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl. Ugen efter torsdag d. 7. september står ingen ringere end Phronesis klar på scenen. Den travle skandinavisk/engelske trio har spillet et hav af koncerter i Europa og blevet skamrost af anmelderne. Men Giant Steps har meget mere i ærmet. Helt frem til d. 14. december går det løs hver torsdag aften og et par lørdage eftermiddage.

Mød f.eks. Bo Stief, Mikkel Nordsø, Jesper Thilo, Niclas Knudsen, Emil de Waal, Thomas Clausen, Jan Harbeck, Henrik Gunde, Jacob Anderskov, Bjarne Roupé, Clara Valente, Michael Blicher, Bjarke Falgren, Denzal Sinclaire, Heine Hansen, Thomas Fonnesbæk, Jacob Ficher, Rasmus Fribo, Kasper Tom, Søren Lund og Peter Kohlmetz, Blå Tone, Superfly og mange mange flere.

 

Hele efterårets koncertprogram kan hentes her: www.giantsteps.dk. Mød desuden Giant Steps på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php