Lokale funk-rock-veteraner på Arne B

3. september 2017

 

Jet Z
Arne B – fredag den 8.september kl.21.30

 

Der er på forhånd dømt svedigt dansegulv den 8.september på Arne B, når drengene fra funk-rock orkestret Jet Z indtager scenen og tager publikum med på en rejse gennem dansevenlige rock-pop-funk-moves gennem de sidste fire årtier.

I mere end 10 år har Svendborgbandet Jet Z holdt sammen. Mange timer i både øvelokalet, på landevejene og ude omkring på scenerne i det ganske land, har de fem musikere tilbragt sammen og ladet deres energifyldte musik været omdrejningspunktet til festen.

Nis Kaare Hansen er keyboardspiller i Jet Z og medstifter af bandet. Han bor i Sønderjylland, men tager gerne turen over Fyn for at tilbringe tid i øvelokalet med vennerne i bandet.
– Det er aldrig kedeligt. Vi spiller fedt sammen og kender hinanden utroligt godt efter alle de år sammen, siger Nis Kaare Hansen og tilføjer, at det ikke kun er musikken, som gør, at de fem mødes jævnligt i nogle timer i øvelokalet på Harmonien i Svendborg.

– Selvfølgelig er musikken i centrum, men vi er også gode til at fordybe os i verdenssituationen og til at grine sammen. Humor er et vigtigt element, når man skal fungere sammen kreativt, smiler Nis Kaare Hansen.

Der er næppe den scene eller hjørne i det sydfynske, hvor Jet Z ikke har gjort deres entre. Arne B har flere gange haft drengene på plakaten, som også denne gang er klar til at give folk en på opleveren.
– Vi lover, at det bliver tyk, tight funk ´n roll, som kun kan gå direkte i hofterne på publikum – fra første tone, siger Nis Kaare Hansen.

Inspirationen til Z listen er hentet fra kunstnere som: Tower of power, Ray Charles, Stevie Wonder, Brother Strut, Rolling Stones og Daft Punk.

 

Jet Z er: Per Vincent på trommer. Ole Dorf på bas. Nis Kaare Hansen, keyboard. Jens Rossen på percussion og saxofon og Christian Dan Jensen på guitar og vokal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php