Frisører midt i den kreative del af byen

2. september 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Den døde ende af Møllergade er genopstået fra de døde. I hvert fald er der en stigende tendens til, at flere søger de attraktive butikslejemål på toppen af Møllergade. Og efter at Havnetrappen er kommet, er der blot kommet endnu mere liv i den ende af byen.

Møllergade skiller sig ud, og hvem vil ikke gerne være en del af noget unikt. Det vil Heidi Wædeled og Mia Gordon Rohmann, og derfor har de valgt at åbne deres nye frisørsalon Hair By Us på toppen af Møllergade.

Hjertet bankede for selvstændigheden
Indtil for ganske nylig var de to frisører kolleger hos Andreas Holm Intercoiffure i Gerritsgade, som gik konkurs for nogle uger siden. De blev begge hurtigt tilbudt arbejde hos andre frisører i byen, og endda et tilbud om at overtage en eksisterende salon, men hjertet bankede for selvstændigheden og den kreative frihed til at skabe noget nyt sammen.
– Mia og jeg har altid haft et rigtig godt samarbejde, så det faldt helt naturligt at starte noget op sammen, siger Heidi Wædeled. Hun har været uddannet frisør i 20 år og været tilknyttet saloner i både Århus og Svendborg.
Mia Gordon Rohmann blev uddannet som frisør i Klipoteket som lå på Lundevej. Senere blev salonen overtaget af Andreas Holm – som igen senere overtog Johnny Steens salon i Gerritsgade. Mia var med hele vejen, og det var i salonen i Gerritsgade hende og Heidi Wædeled mødte hinanden.
– Vi blev ret hurtigt gode kolleger, og gik godt i spænd sammen, siger Mia Gordon Rohmann.

 

Fedt, at være en del af det kreative miljø
At Salon Hair By Us skulle ligge i Møllergade var et bevidst valg for de to frisører. Gadens mangfoldighed og kreative udtryk falder godt i hak med den arbejdsmodel de har tænkt sig.

– Det er vigtigt at være glad på arbejdet, ellers kan man ikke være kreativ. Som frisør skal man være kreativ, og så fandt vi Møllergade spændende og inspirerende at være i, siger Heidi Wædeled og tilføjer, at da de fandt ud af at Møllergade 27 blev ledig, slog de til med det samme.
– Det er helt perfekt – også selvom vi måtte i gang med en større ombygning for at kunne etablere en frisørsalon. Her var for eksempel hverken vand eller afløb, så det måtte vi få lavet. Til gengæld har vi to-timers gratis parkering lige nede i Hulgade, og det bliver en salon med en afslappet og behagelig atmosfære – lige midt i det spontane og kreative miljø her i denne ende af Møllergade. Det glæder vi os til at blive en del af, fortæller Heidi Wædeled som allerede har ideer til hvad de to kan bidrage med, når der hvert år holdes Verdens Flinkeste Gadefest på toppen af Møllergade.

 

hairbyus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php