De mange facetter

28. september 2017

 

LEDER
AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør, mitsvendborg.dk

 

Hvad er den gode historie? Er det den videnbaserede, undersøgende og perspektiverende en af slagsen. Den sensationelle og opsigtsvækkende historie. Historien der som udgangspunkt forholder sig kritisk, spørgende og objektivt. Eller er det den inspirerende, underholdende og fængende historie, som gør os interesserede i at vide mere, om den verden vi lever i. Historier som gør os klogere, gladere og med bredere udsyn. 


Siden det første mitsvendborg.dk – MAGASIN kom på gaden i oktober 2010, har den redaktionelle linje været, at give læserne gode og positivt vinklede historier fra Svendborg. Ikke lalleglade ligegyldigheder, men historier med kant, skrevet med såvel hovedet som hjertet. Vores mission er ikke kritisk, konstruktiv og debatskabende journalistik. Den opgave ligger i trygge hænder hos kollegaerne ved Fyns Amts Avis, som hver eneste dag holder os opdateret og sikrer vores nærdemokrati med lokale nyheder fra hele Sydfyn.


For blot ganske få år siden blev vi ajourført med verdenssituationen fra Radioavisen, dagbladene og nyheder på tv. I dag får vi informationsstrømme ind alle steder fra, som vi skal forholde os til og gøre vores betragtninger udfra. Det er derfor vigtigt med nuancerne i mediebilledet, som i denne tid er i rivende udvikling. Andre og tidssvarende former for journalistik er en uundgåelig del af denne udvikling, som vi på mitsvendborg.dk har valgt at være en aktiv del af.

mitsvendborg.dk er ikke et sensationshungrende medie og bliver det aldrig. Vi er sat i verden for at skrive og formidle gode værdiskabende historier, som kan kvalificere læserne med et bredere billede af virkeligheden – bla. vores rige kulturliv og senest også af ejendomsmarkedet på Sydfyn. Vi støtter op om erhvervslivet, og skriver gerne den levende firmaprofil – kommercielt forankret i mitsvendborg.dk konceptet. Og så bidrager vi stadig til saglig og kærlig debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php