PASSION

29. september 2017

 

AF NANNA GRØNBECH

 

Igennem livet kan man opleve ting der flænser voldsomt i en. Man væltes omkuld og går i tusind stykker, balancerer på et knivsæg, nær afgrunde, men når man rejser sig efter, at have set ind i mørket er man mere vis. Måske forstår man noget mere om verden og tiden: Lys og mørke. Liv og død. Storheden og det simple. Guddommelighed og ligegyldighed. Mand og kvinde. Overflade og dybde. Måske forstår man noget mere om sin passion. Der er en flamme i mørket der aldrig dør.

 

Pennen har altid trukket den røde tråd igennem mit liv. Jeg føler mig fri og tryg med en pen i hånden. Når alt har været mørke, og når alt har været en leg, har pennen været som den dyrebareste livsledsagerske, et trofast livsvidne.

 

Siden jeg var en lille pige har pennen i min hånd fortalt historier og skabt billeder. Igennem livet har pennen skabt vilde ekspressive malerier når alt var kaos. I USA har pennen i min hånd tegnet kongeørne og billeder af indianere, der pludselig trådte ud fra Nevada Bjergenes imponerende formationer. Pennen har skrevet om sorte og hvide fisk i Caribien. Pennen har skitseret symbiosemalerier fyldt med kærlighed til mine børn. Pennen har skrevet en fantasybog, Magda på Dragernes Planet, og en roman, Glasvæggen, der er sendt til forlag.

 

Der er så meget at leve op til i verden og i tiden. Verden og tiden hylder og begærer overfladen. Man kan i et eller andet omfang forsøge at spille med i overfladekonkurrencen, men overfladen er jo som bekendt på ingen måder et måleinstrument for lykken indeni. Sand passion får tid og sted til at forsvinde. Det er via ægte passion, at du sætter de gode spor både synligt og usynligt, men det er de bedste spor. Der er en flamme, der består når alt går i tusind stykker. Nogle passioner dør mens andre passioner tændes. Man er ofte sin stærkeste passion fuldt bevidst. Min passion har livet igennem været pennen i hånden. Hvad er din passion?

 

Nanna Grønbech er netop begyndt at studere Skrivekunst i den forbindelse har hun skabt en blog, hvor hun løbende vil dele tekster og billeder.

 www.ngppassion.ngpart.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php