Bløde senge og morgenmad på kroen

30. september 2017


(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Turisterne er strømmet til Thurø her i sommer. I hvert fald hvis man skal måle på antal overnatninger hos Thurø Bed & Breakfast på Bergmannsvej 103 – lige i svinget ved Thurø Kro. Her er stort set ingen nætter, hvor sengene er tomme i den gamle nyistandsatte ejendom fra 1876.
– Vi mærker tydeligt, at der er en stigning i interessen for bed & breakfast, som en god og fri måde at overnatte på i ferien, siger Bente Ege som sammen med sin mand Niels Ege har Thurø Bed & Breakfast.

Kvalitet og gæstfrihed
Niels Ege købte ejendommen i 2009 og sammen med Bente gik de i gang fra en ende af med at sætte det hele i stand. Således gravede de selv hele stueetagen ud, kørte alt væk i trillebører, og lagde gulvvarme ind overalt. Det skulle være 100 procent i orden.
– Når vi lejer ud, så konkurrerer vi med godt 45 andre bed & breakfast i hele Svendborg. Så kvaliteten skal være helt i top, siger Niels Ege.
Huset var oprindeligt bygget som tjenestebolig til den stråtækte Thurø Kro der brændte, og senere i 1914 blev opført, som vi kender det i dag.

I dag er hele Niels og Bentes ejendom indrettet som bed & breakfast. I stueetagen er der en lejlighed og et dobbeltværelse med fælles bad og køkken – som for eksempel er velegnet til familien med to børn som skal på ferie med bedsteforældrene. På 1.salen er der en stor lejlighed på omkring 45 m2 med eget køkken og bad – og udsigt over Skårupsund. Den kan lejes for 675 kr. i døgnet. Lejligheden i stueetagen kan man leje for 595 kr. i døgnet og dobbeltværelset koster 495 kr. Alle priser er for værelser for to personer.
– Vi har utroligt mange som kommer her igen. Det tager vi som et udtryk for, at vores kvalitet og gæstfrihed er i orden, siger Bente Ege.

 

Også plads til hund og kat
Ægteparret er begge tilflyttere til Thurø og ret hurtigt opnåede de den gode lokale forankring. Man hjælper hinanden på Thurø.

– Niels har kendt Søren, som har Thurø Kro, i rigtig mange år, så det ligger helt naturligt, at vi har et godt samarbejde med kroen. For eksempel henviser vi gerne vores overnattende gæster til at spise morgenmad på kroen, og når det kniber med overnatningspladserne, det ene eller det andet sted, så henviser vi til hinanden, fortæller Bente Ege og tilføjer, at det samme samarbejde også kører med Skipperkroen.
– Folk på Thurø bruger os. Når familie eller venner kommer på besøg, og det kniber med overnatningspladsen, så er det en rigtig god mulighed med Thurø Bed & Breakfast – og man må godt have både hund og kat med, smiler Bente Ege og nusser katten Tommy, som har sin egen plads under skranken.

thuroe-bedandbreakfast.dk
booking.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php